Medimagazin logo

Çocuğuna ilaç yazdırmak isteyen kişi doktorun itirazı üzerine sağlık personelini darbetti

Beykoz Nurullah Baldöktü Aile Sağlık Merkezi'nde (ASM) görevli sağlık personeli ile bir vatandaşın, hasta yakını tarafından darbedilmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Kaynak: AA
Çocuğuna ilaç yazdırmak isteyen kişi doktorun itirazı üzerine sağlık personelini darbetti
Fotoğraf:İHA
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL - AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Nurullah Baldöktü Aile Sağlık Merkezi'ne kayıtlı hasta A.M.S, dün başka bir ASM'ye kayıtlı çocuğuna ilaç yazdırmak üzere merkeze geldi. 

Hekim ve personel tarafından hasta yakınına, bu merkeze kayıtlı olmayan ve şahsen bulunmayan hasta adına ilaç yazılamayacağı bilgisi verilirken, kayıt formu doldurulması halinde yardımcı olunabileceği de anlatıldı.

İlacın kendi üzerine yazılmasında ısrar eden hasta yakını, doktorun bu konuda bir şey yapamayacağını belirtmesi üzerine hakaret ederek merkezden ayrıldı.

Kısa süre sonra merkeze geri gelen hasta yakını A.M.S, sekreter S.A. ile bu konuda tartıştı. Bunun üzerine yaşanan arbedede hasta yakını sağlık personeli ile bir vatandaşı darbetti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hasta yakını A.M.S'yi gözaltına aldı.

Bu arada, darbedilen sağlık personeli ile vatandaşın şüpheliden şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Aile Sağlığı Merkezi'nde yaşanan olay, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

sağlıkta şiddet
nurullah baldöktü aile sağlık merkezi'
Yorum (5)
Yemrey
Görüntüler infial yaratacak cinsten. Babası yaşındaki hastaya yumruk vurup burnunu kanatıyor, annesi yaşındaki insanların üzerine yürüyor araya giren olmasa parçalayacak.......
19
Cevapla
DR
ARTIK YAPILMASI GERKEN TÜM ÇALIŞANLARIN BÜTÜN SENDİKALARIN BİR OLUP ORTAK KARAR ALIP MEYDANLARA ÇIKIP TEPKİ GÖSTERMESİDİR BAŞKA YOLU KALMAMIŞTIR ÖNCELİKLE TEPKİMİZİ HÜKÜMET BAKANLIK VE HALK GÖRMELİ ONA GÖRE HAREKET ETMELİDİRLER.HALK ARTIK BÖYLE DEVAM ETTİĞİ TAKDİRDE SAĞLIK HİZMETİ ALAMAYACAĞINI BİLMELİDİR.
11
Cevapla
eski dr
DEVAMLI HAKARETE VE SALDIRIYA UĞRAMAK ÇOK ACI.
9
Cevapla
Dr dr
Yaşlı adama ve bayan çalışana yumurukla saldıran bu ... teröristin yaptığı yanına kar mı kalacak??? Sn Medimagazin yöneticileri konuyu takip etmeli ve sosyal medyada yayarak ilgili teröristin gerekli cezayı almasını sağlamalıyız
12
Cevapla
Kelferas
Bu canlinın SGK sinı 5 yil iptal edin bakalim nasil anırır
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir