Medimagazin logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TTB'ye TURKOVAC tepkisi: Sahtekarsınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siz ne sahtekar, ne yalancısınız. Tabipler Birliği olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı? Yok, yapana da hep taş koydunuz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TTB'ye TURKOVAC tepkisi: Sahtekarsınız
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı, TOKİ 736 Konut, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tıp ve Diş Hekimliği fakülteleri ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesinin, Tıp Fakültesinin, Eğitim Fakültesinin ve Sağlık Meslek Yüksekokulunun resmi açılışlarını da bugün gerçekleştiriyoruz. Biz elimiz boş gelmedik. Elimiz dolu dolu geldik. Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız tarafından çeşitli ilçelerimizde tamamlanan futbol sahalarını, yurtları, spor salonlarını, gençlik merkezini de buradan hizmete açıyoruz.

"Tabipler Birliği olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı?"

Ülkemizde maalesef böyle bir muhalefet böyle bir siyaset anlayışı hala var. Yalansa yalan, dolansa dolan. Hepsi bunlarda. Şimdi bunların bir de Tabipler Birliği var. Ya bunlar ne kadar yalancı ne kadar cambaz ya. Erciyes Üniversitesi, büyük bir kadroyla TURKOVAC aşısını üretiyor, icat ediyor. Adamlar 'Böyle bir şey yok' diyor. Siz ne sahtekarsınız, ne yalancısınız ya. Madem biliyorsunuz da Tabipler Birliği olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı? Yok ama yapana da hep taş koydunuz. Sahtekarlar. Şehir hastanelerini yaptık, eğitim araştırma hastanelerini yaptık. Tarihimizde Bay Kemal'in Savaş Ay'ın programında gösterdiği gibi o rezil hastanelere vatandaşımızı mahkum etmedik. Tabipler Birliği olarak o rezilliklerin olduğu zamanlarda hiç sesiniz çıkmadı. Bu sahtekarlar, bu cambazlar, maalesef hastanelerde rehin alınan vatandaşımın haklarını bir gün savunmadı.

cumhurbaskani
turkovac
ttb
tabipler birliği
recep tayyip erdoğan
Yorum (5)
Mehmet Dağ
Sayın Cumhurbaşkanım, “Hekim maşalarına zam müjdesi” vermiştiniz, Meclis’te oybirliğiyle kabul edildi. Umarım bir an önce uygulanır. Bekliyoruz: https://www.google.com.tr/amp/s/www.gazetevatan.com/amp/calisma-hayati/memur/doktorlara-zam-mujdesi-maaslara-zam-geliyor-cumhurbaskani-erdogan-acikladi-2005734
120
Cevapla
Dr. Yüksel
Hekimlerin tabib odasına değil sadece hekimleri temsil eden sendikaya ihtiyacı var. Gerektiğinde gerçek manada grev yapabilen çoğunluğun katıldığı siyasetin dışında bir sendika
19
Cevapla
Orhan
Bilimsel değil, siyasi aşı olduğunu ilan etmiştir Sn. Cumhurbaşkanı.
22
Cevapla
Alperen Bozok
Meslek odalarının görevi, yetkisi sorumluluğu, en önemlisi bütçesi buna elverir mi? Sanırım bir şeyler karışmış gibi görünüyor, haydi hayırlısı bakalım.
41
Cevapla
hakan
siyasetin karışmadığı bir aşı kalmıştı onu da bunlar sayesinde gördük bakalım daha neler göreceğiz.. vah güzelim memleketin haline gelen vurdu giden vurdu yazıklar olsun.......
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir