Medimagazin logo

Cumhurbaşkanından Bilkent Şehir Hastanesi açıklaması: Sıkıntı yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A haber ekranlarında Bilkent Şehir Hastanesiyle ilgili eleştirileri yanıtladı.
Cumhurbaşkanından Bilkent Şehir Hastanesi açıklaması: Sıkıntı yok!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerinde her şeyin daha otomatik bir sisteme bağlandığını, kadroların daha da güçlü olduğunu aktararak, yaklaşık 3 bin 600 yataklı Bilkent'teki Ankara Şehir Hastanesi'nin çok yakın bir zamanda açılışının yapılacağını söyledi. 

Bilkent'teki şehir hastanesinde hasta kabulünün de başladığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bunu yıpratmak için bile ne diyorlar biliyor musun? 'Yol yok.' Ne demek yol yok? Yolu da var, çok çok büyük, fazlasıyla yeter otoparkı da var. Şu anda 6 binin üzerinde ambulansa sahibiz. Bu noktalara geldik. Bu şehir hastanesinde bu yatak kapasitesiyle diğer komşu hastanelerden oraya taşınmalar başladı. Çünkü vatandaşımızın orada çektiği çileler son bulsun diyoruz. Atatürk Eğitim Hastanesi taşındı. Şimdi Dışkapı falan onlar taşınıyor, taşınacak. Böylece buralardaki sıkıntılar da süratle buraya taşınınca zaten biter. Orada artık bir sıkıntı falan inşallah kalmayacak. Ambulans servisleriyle, her şeyiyle ve hep söylüyorum, doktor noktasındaki sayıyı daha da artırmak gayemiz var. Sağlık memuruydu, hemşireydi bütün bunlarda sayıyı daha da artıracağız. Sağlık Bakanımızın da ifade ettiği gibi, burada çok ciddi bir eleman ihtiyacımız olacak. Bunlarla beraber de bu şehir hastanesinde güçlü ekipmanlarla, ekiplerle, burada ileri bir teknoloji kullanılacak. Aynı şeyi mesela, burada şimdi Olimpiyat Stadı'nın yanında bir şehir hastanesi yine yapılıyor. Kısa bir zaman sonra da Anadolu Yakası'nda da Samandıra bölgesinde bir şehir hastanesini de başlayacağız. Şu anda proje çalışmaları tamam, ihale çalışmalarına başlayacağız. Kartal'daki enkazda yaralıların kaldırıldığı hastanenin hemen bitişiğinde ayrıca devlet hastanesi yapıyoruz. O bittiği anda da zaten şu anda kullanılan yeri devre dışı bırakacağız."

bilkent şehir hastanesi
tayyip erdoğan
Yorum (2)
Lokman Hekim
Hastaneler ağaçlarla doğa ile yeşil ile bahçe düzenlemesi ile daha doğal bir ortam içinde olmalı.İnsanlar eğitimli çevreyi kirletmeyen ama öncelikle ahlakını kirletmemeyi bilinçli iyiyi görebilen hakkaniyet li olmalı.Okullar yarış içinde olmalı eğitim eşitliği olmalı.İmkani olmayan ailelerin çocukları özel okullarda okuyabilen ailelerin çocuklarının imkanına sahip olmalı.Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir sözü çok geniş anlam ifade eder bu bakış açısını bütün sosyal alanlara en doğal en anlamlı HAKKA hakikate hakkaniyete vicdana uygun inşa edebilmeliyiz.Yarinlar bu günün acılarını yaşamamali başta feto denilen hadise olmak üzere bu milletin evlatlarını doymiamişligimiza kendi çıkar dünyamızdaki nefsi arzularimiza gunahimiza pisligimize bir hengame curcunaya ülke içinde düşman yetiştirmeye aileleri perişan etmeye kurban etmemeliyiz.Belki göremiyoruz ama etraflıca topyekûn bakınca niyetimiz amelimiz ahlakimiz şuanki durumumuzun aynası.Yani kısaca şunu diyorum ülkede huzur adalet aklıselim hakim olmalı.İlk önce birey olarak bencilliği hırsi ideolojik taraf olmayı boş tartışma ayrışma ve kavgayı kutuplaşmayı kafamızda yok etmeliyiz.
8
Cevapla
piri fani
"... Kim, Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmez (ya da hükümleri değiştirir veya gizlerse veyahut da inkâr eder)se işte onlar, kâfirlerin tâ kendileridir."(Mâide Sûresi: 44)."... Kim, Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse, işte onlar, zâlimlerin tâ kendileridir."(Mâide Sûresi: 45)."... Kim, Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse, işte onlar, fâsıkların tâ kendileridir." (Mâide Sûresi: 47).
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir