Medimagazin logo

Devlet Bahçeli: Türk Tabipler Birliği derhal kapatılmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koronavirüsle mücadele sürecine eleştiri olarak "Yönetemiyorsunuz Tükeniyoruz" eylemi başlatan Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) hedef alarak, TTB'nin derhal kapatılması gerektiğini savundu.
Devlet Bahçeli: Türk Tabipler Birliği derhal kapatılmalıdır
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk Tabipleri Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır." ifadesini kullandı.

Bahçeli, Twitter hesabından gündeme ilişkin paylaşımda bulundu.

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelesini kösteklemek isteyen, vatandaşlar ile sağlık çalışanlarını telaş ve paniğe sürüklemek amacı taşıyan kötü niyetli bir kampanyanın devamlı mesafe aldığını belirten Bahçeli, bunu gördüklerini ve karanlık emel sahiplerini bildiklerini vurguladı.

Devlet Bahçeli, şunları kaydetti:

"Türk Tabipleri Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış. Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur. Siyah kurdele takınca ne olacak? KOVİD-19 hastalığından tedavi gören insanlarımıza ne diyecekler? Bu kapsamda vefat eden kardeşlerimizin ailelerine ne anlatacaklar? Birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları nereye ulaşmayı hedefliyorlar? Siyah kurdele takan-takmayan ayırımı hastanelerde vasat bulursa muhtemel gelişmeler hakkında bir fikri olan var mıdır? Türk Tabipleri Birliği korona kadar tehlikelidir, tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz.' eylemi haince bir tertiptir. 

Çağrım şudur, Türk Tabipleri Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır. Virüsle mücadeleye hesapsız ve art niyetsiz devam eden vatansever bilim insanlarımızdan oluşacak bir müteşebbis heyet kurulmalı, rezaletin, hıyanetin ve Türkiye husumetinin kara sayfası kapatılmalıdır. Artık Türk Tabipleri Birliğine sabır ve tahammül gösterilmesi imkansızdır."

turk tabipler birlig
Yorum (3)
dr.mikro
Kayıpları anmak ne zamandan beri suç oldu evet TÜKENDİK ÖLÜYORUZ...Sayın Bahçeli ve Cumhur ittifakı keşke covid-19 un meslek hastalığı olarak tanımlanması ve hayatını kaybedenlerin görev şehidi sayılması yönünde çaba sarf etse. Sayın Sağlık Bakanı günlük verileri sosyal medya hesabınızdan paylaşıyorsunuz her gün bir iki kayıp veriyoruz hayatını kaybeden arkadaşlarımız en azından isim ve fotoğrafları ile anılmayı hak etmiyor mu? Günlük veriler kadar değerimiz yok mu? Sayın editör konuyla ilgili TTB açıklamasını da sayfanızda görmek isteriz.
36
Cevapla
dr moktor
ttb her zamanki gibi politik mesajlarla doktorlara zarar vermeye devam ediyor. Ölüyoruz kısmı tamam da yönetemiyorsanız da derseniz siyasete girersiniz. Hekim hakkının savunmak yerine kendi politik görüşlerini söylemekten yana tavır alan ttb'nin kapatılması bence hiç sorun değil. Hatta faydalı dahi olabilir. Belki gerçekten hekim hakkını koruyan ve politik söylemlerden uzak durmayı tercih eden bir yapı oluşturulabilir. Ben ttb'nin hekim hakkını gözettiğini hiç görmedim. Ancak siyasi polemik üretme konusundaki yetenediğine diyeceğim yok. Hayatını kaybeden hekimleri anarken dahi poltik söylem üreten ttb kapatılsın bence de...
18
Cevapla
mserdar
Ben de bu beyefendinin ağzından ki 2 yıl başbakan yardımcılığı yaptı,çalışanların hakkını gözeten bir cümle duymadım.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir