Medimagazin logo

Doç. Dr. Oytun Erbaş: Türkiye'nin Elon Musk'ıyım

"Koronavirüs Türkleri etkilemez" şeklindeki açıklamasıyla konuşulan Doç. Dr. Oytun Erbaş, "Eğer ben doğru işler yaparsam Türkiye'nin Elon Musk'ıyım" dedi.
Kaynak: cumhuriyet.com.tr
Doç. Dr. Oytun Erbaş: Türkiye'nin Elon Musk'ıyım
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye’nin koronavirüsle tanıştığı ilk süreçte, virüs konusunda yaptığı ve sonradan yanlışlanan değerlendirmeleri nedeniyle eleştirilen Fizyoloji Uzmanı Doç. Dr. Oytun Erbaş, birçok araştırma yaptığını ve literatüre çok şey kattığını söyledi.

Erbaş, "80 yaşındaki bir Türk bilim adamının yapacağını 40 yaşında bitirdim. Benim önümde kırk yıl daha var. Eğer ben doğru işler yaparsam Türkiye'nin Elon Musk'ıyım" dedi.

"Koronavirüs Türkleri etkilemez" şeklindeki açıklamasıyla konuşulan Doç. Dr. Oytun Erbaş, Hakan Bilgin'in sunduğu 'Mekanın sahibine geldik' adlı programda bazı açıklamalarda bulundu.

Erbaş, "Birçok araştırma yaptım, literatüre çok şey kattım. Ve ölürken ben 80 yaşındaki bir Türk bilim adamının yapacağını 40 yaşında bitirdim. Benim önümde kırk yıl daha var. Eğer ben doğru işler yaparsam Türkiye'nin Elon Musk'ıyım. Bak bunda mütevazı değilim. Çünkü şu an bir Oytun yetişmeye kalksa kırk sene sürer" dedi.

 

oytun erbaş
elon musk
koronavirüs
Yorum (15)
Hasan Akdemir
Kondüktör trenden atmazsa, kendini öven herkesin varacağı yere bir kaç durak kalmış.
37
Cevapla
DR Betül
Değerli meslektaşım magazinsel olmaktan vazgeçip akademik bir çabaya girerse neden olmasın, gurur duyarız.
22
Cevapla
Muzaffer Hekim
Üzülüyorum bu çocuğa, zeki ama psikiyatrik açıdan çıkmazda. Şimdiye kadar hiçbir şeyden tatmin olamadı, galiba şöhret edecek.
10
Cevapla
Candostbey
Zirvedeyken , önünde bir 40 yıl daha olduğunu düşünüyorsa neden olmasın..
0
Cevapla
cerrahpaşalı
45 yıl geriye gittim. Cerrahpaşa'da şimdi olmayan Burhanettin Toker Amfisi. Ders psikiyatri. Hocamız efsane Ayhan Songar. Hocamız şimdilerde olmayan bir şey yapardı. Derse dersin konusundaki hastalıktan muzdarip bir hastayı çıkartırdı . Dersin konusu xy idi. Genç bir adam çıkardı. Sokaklarda ben "devgencim" dediği için 1971 sonrasında 3 yıl hapiste yatmış sonra ilgisi olmadığı anlaşılınca serbest bırakılmıştı. Hoca gençlere (bize) kendini anlat dedi: "Ben dev gençim. Çükü dev gibi bir gencim" demişti...... Eskiden tıp güzeldi. Tıp okumak ta, tıbbiye de ,hocalar da....
58
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir