Medimagazin logo

Doktor çiftin 8 yaşındaki çocukları, Covid-19'dan hayatını kaybetti

Batman Eğitim Araştırma Hastahanesinde Dahiliye uzmanı Dr. Şenol Kılınç ve Anestezi Uzmanı Dr. Gülsüm Kahveci Kılınç'ın 8 yaşındaki çocukları hayatını kaybetti.
Doktor çiftin 8 yaşındaki çocukları, Covid-19'dan hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Batman Eğitim Araştırma Hastahanesinde Dahiliye uzmanı Dr. Şenol Kılınç ve Anestezi Uzmanı Dr. Gülsüm Kahveci Kılınç'ın 8 yaşındaki çocuklarıToprak Kılınç Nisan ayında Covid-19'a yakalandı. Asemptomatik geçirdikten sonra geçtiğimiz hafta tekrar hastaneye kaldırılan Toprak Kılınç'a Multisistem Inflamatuar Sendromu (MIS-C) Sendromu teşhisi konuldu. 

Durumu ağırlaşan Toprak,  Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Toprak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Toprak’ın cenazesi, bugün Samsun’da defnedilecek.  

toprak kilinc
dr. senol kilinc
covid-19
mis-c
Yorum (4)
Yüksel F
Allah rahmet eylesin. Bu acıya dayanmak ne mümkün. Sağlıkçı aile fertlerinin tümünü zamanında aşılamayan sağlık bakanlığına 30 yıllık hizmetim nedenli hakkımı helal etmitorum
9
Cevapla
Anlayan Sezer
sabır dilerim. Mycoplasma infection may complicate the clinical course of SARS-Co-V-2 associated Kawasaki-like disease in children
2
Cevapla
Hakan Bicer
Anlamadagim nokta su: bu cocuk covid den mi oldu yoksa mis-c den mi ? Biraz garip duruyor haber. Asemptomatik olarak geciren birisinin covid den olmeside ayri garip geldi.
2
Cevapla
Sağlıkçılara Biontech Aşısı
"SAĞLIK PERSONELİNE VE 65 YAŞ ÜSTÜ RİSKLİ GRUPLARA HATIRLATMA DOZU BIONTECH YAPILMALI" "Prof. Dr. Kurugöl, daha önce iki doz Sinovac ile aşılanmış, üstünden altı ay geçmiş sağlık personeline hatırlatma dozu olarak BioNTech aşısının yapılmasının çok yararlı olacağını söyledi."
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir