Medimagazin logo

Doktor çiftin takı kavgasında 4 kişi yaralandı: Boşanma kararı aldılar

Trabzon'da aileler arasında takı paylaşımı nedeniyle çıkan, gelinin babası emekli astsubay B.B.'nin, damat, babası, annesi ve kız kardeşini tabancayla vurup yaraladığı olayda, 2 hafta önce dünya evine giren doktor B.B.K. (30) ile meslektaşı Ü.K. (30) boşanıyor. Boşanmak için avukatı aracılığıyla işlemlere başladığını belirten B.B.K, "Kavgayı ayırmak isteyen babam, silahını çıkartarak yere doğru 5-6 el ateş etti. Bu olay sonucunda eşim ve ailesi yaralandılar" dedi.
Kaynak: DHA - Selçuk Başar- Aleyna Keskin
Doktor çiftin takı kavgasında 4 kişi yaralandı: Boşanma kararı aldılar
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, 25 Eylül'de 1 Nolu Bostancı Mahallesi Hasan Çavuş Sokak'ta meydana geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde görevli Dr. B.B.K. ile meslektaşı Ü.K.'nin aileleri, 11 Eylül'de yapılan düğünde takı paylaşımı nedeniyle tartıştı.

Aynı gün konuyu kapatan aileler, 25 Eylül'de yeniden bir araya geldi. Kastamonu'ndan Trabzon'a gelen gelinin babası emekli astsubay B.B, çıkan tartışmada belinden çıkardığı tabancayla damadı Ü.K. ile babası H. (53) annesi M. (53) ve kız kardeşi E.K'yi (25) yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Kaçan B.B ise polis ekiplerince tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Tutuklandı

Emniyetteki sorgusunda, "Düğününde takılan altınların damadın ailesinin istediğini öğrenince, onlara 'altınlar kızımda kalsın' dedim. Bir anda üzerime doğru yürüdüler. O sırada silahımla ateş ettim" dediği belirtilen B.B, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Doktor gelin: Altınları istediler

Demirören Haber Ajansı'na yaşananları anlatan gelin B.B.K., eşinin ailesinin takıları istemesi üzerine tartışma çıktığını söyledi. Boşanmak için avukat aracılığıyla işlemlere başladığını belirten B.B.K. "Eşimle evlenme aşamasında olduğumuz zaman zarfında ve evlendikten sonra da eşimin ailesinin bize karışması nedeniyle tartışmalarımız başladı. Eşimin ailesi, giyim tarzıma, örf ve adetlerime karışmaya başladı. Evlendikten sonra da düğünde takılan altınları bizden istediler. Altınları vermek istemedim. Bana 'altınlar bizde duracak, biz saklarız' diye ısrar ettiler. Ben de altınlar 'bize ait, gerekirse bankada kasada saklarım' dedim. Bu nedenle eşim ve ailesi ile aramızda huzursuzluk başladı, devamlı tartışıyorduk. Eşim zaman zaman ailesinin evine gidip geri geldiğinde devamlı olarak benimle tartışma ortamı yapıyordu. 'Ailem ne derse, o olacak' diyordu" dedi.

Eşim bana kızıp bağırdı

Eşi ile olan tartışmalarına babasının telefon görüşmesinde şahit olduğunu belirten B.B.K, "En son olay yaşanmadan 3 gün önce yine bu sebeplerle eşimle tartıştık. Bu tartışma sırasında babam B.B, telefonla beni görüntülü olarak aramıştı. Yine aramızda altın mevzusu açıldı. Eşim bana kızıp bağırdı. Telefonda babama ve anneme de bağırdı. Babam bana 'sen huzursuzsan, sana yardımcı oluruz. Evden ayrılırsan sana ev tutarım' dedi. Ben de ailemin beni desteklediğini hissetmem üzerine eşime evlilik yüzüğümü verdim ve evden ayrıldım. Dışarıda birkaç saat dolaştım, ıslandım, sonra eve geri döndüm, sonra eşimle barıştık" diye konuştu.

"Anneme bu kızı namussuz yetiştirmişsin dediler"

Eşinin ailesi tarafından kendisine ağır hakaretler yapıldığını öne süren B.B.K. "Annem ile babam telefon görüşmesinin üzerine Trabzon'a geldiler. İki gün otelde kaldılar, evlilik durumunun nasıl gittiğini görmek istediler. Olay günü sabahı eşimle birlikte kaldığımız evde uyandım. Eşim, babasını benimle konuşmak istediğini söyledi. Konuşmak istemedim. Buna rağmen altınları alması için babasını bizim evimize çağırdı. Bu sırada beni annem telefonla aradı, kayınpederimin geleceğini söyledim. Annem 'biz de geliyoruz, bu işi konuşalım' dedi. Eşim de bunun üzerine 'o zaman ben de ailemi getireyim' dedi ve evden ayrılarak annesi ile kız kardeşini de alıp getirdi. Hep birlikte oturup konuşmaya başladık. Konuşma esnasında eşimin annesi ve babası ile kız kardeşi devamlı beni eleştiriyordu, yine aileme benim 'açık giyindiğim, namussuz olduğum' şeklinde konuşmaları oldu. Anneme de hitaben 'bu kızı namussuz ve cahil yetiştirmişsin' diye söylediler. Annem ile babam beni savunmaya başladı, aramızda bu şekilde bir tartışma yaşandı" ifadelerini kullandı.

"Kaynanam bana saldırdı"

Babasının kavgayı ayırmak için silahını çıkardığını iddia eden B.B.K, şunları söyledi:

"Kayınpederim, tartışmada 'ev benim, defolun gidin' deyince arbede çıktı. Arbede sonra kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak isteyen babam, silahını çıkartarak yere doğru 5-6 el ateş etti. Bu olay sonucunda eşim ve ailesi yaralandılar. Kaynanam M. K., bana saldırdı. Saçımdan çekti, boğamızı tuttu. Ailem bana 'bu iş büyüyebilir, buradan ayrılalım' dedi. Annem ve babam ile birlikte dışarı çıktık, komşulara 'ambulansı ve polisi arayın' dedim. Aracıma binerek sakinleşmek için olay yerinden ayrıldım."

trabzon
takı paylaşımı
doktor çift
boşanma
yaralı
Yorum (6)
Hakan öztürk
Tencere her zaman kapağını bulur
16
Cevapla
mert
bir de karşı tarafı dinlemek lazım
12
Cevapla
Harun Küçük
Tamamda bu haberin bu sitede ne işi var
32
Cevapla
Dr. Yüksel
Aynı fikirdeyim. Bu haberin bu sitede ne işi var.
4
Cevapla
Hasan Akdemir
Düğünde kavga , havaya sıkılan kurşunlardan ölenler gibi haberleri gördükçe Hristiyan düğünlerine gıptayla bakıyorum.
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir