Medimagazin logo

Doktor evinin önünde silahlı saldırıya uğradı!

Gaziantep’te Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Halil Korkmaz evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden ve ameliyata alınan doktorun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Doktor evinin önünde silahlı saldırıya uğradı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

GAZİANTEP-Olay Şahinbey İlçesine bağlı Yeditepe Mahallesinde meydana ageldi. Edinilen bilgilere göre, çalıştığı özel hastaneye gitmek için sabah evinden çıkan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Halil Korkmaz, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı doktoru yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Doktora 3 kurşun
Saldırıya uğrayan doktorun sağlık durumunun iyi olduğu ve ayağına isabet 3 kurşunun ameliyat ile çıkartıldığı öğrenilirken polis, saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı.

gaziantep
doktora silahlı saldırı
gaziantep
halil korkmaz
Yorum (3)
dr ceyar
her hastaya HASIM GÖZÜYLE bakmak zorunda mıyız!!! (eğer paramedikal bir sorun yoksa)
2
Cevapla
Hasan Akdemir
Ayağa isabet eden 3 kurşunun söylediği : " AYAĞINI DENK AL " . Geçmiş olsun dileyerek toplumsal çağrımızı yapıyoruz : "ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ ".
17
Cevapla
Barış
Meslektaşımıza çok geçmiş olsun diyorum, toplumda ve özellikle sağlıkta şiddeti özendirecek reklam, dizi, film gibi şeylere karşıda önlem alınması gerekiyor.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir