Medimagazin logo

Doktoru bıçaklayan zanlı yakalandı: 'Psikiyatri hastasıyım olay 6 ay önce oldu'

GAZİANTEP'te, kendisine sağlık raporu vermediği gerekçesi ile göz doktoru Kutlay Kandemir'i bacağından bıçaklayıp kaçan Hasan M. (43) yakalandı. Adliyeye sevk edilen Hasan M., olayın 6 ay önce olduğunu öne sürerek, "Psikiyatri hastasıyım. Olay 6 ay önce oldu" dedi.
Kaynak: DHA
Doktoru bıçaklayan zanlı yakalandı: 'Psikiyatri hastasıyım olay 6 ay önce oldu'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Salı günü 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sağlık raporu almaya gelen Hasan M., raporu vermediği için göz doktoru Kutlay Kandemir ile tartışarak hastaneden ayrıldı. Hasan M., mesai bitiminde otoparkta doktor Kutlay Kandemir'i beklemeye başladı. Hasan M., aracının yanına gelen Kutlay Kandemir'in arkasından yaklaşıp, bacağından bıçakladı. Kandemir kanlar içinde yere yığılırken, çevre sakinleri, polise haber verdi. Gelen meslektaşları ilk müdahaleyi yaparak Kandemir'i acil servise kaldırdı.

 


Sağlık raporu alamayan hasta, doktoru bıçakladı!


Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Hasan M.'yi İstiklal Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Hasan M. adliyeye sevk edildi.

Psikolojik rahatsızlığı olduğunu söyleyen Hasan M., burada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ben psikiyatrik hastayım. Beni oradan kovdu, beni kovamaz. Olay 6 ay önce oldu" diyerek, Kandemir'i 6 ay önce bıçakladığını hatırladığını ifade etti. Hasan M., adliyeye sevk edildi.

sağlıkta şiddet
kutlay kandemir
Yorum (4)
Uzm Dr
6 ay önce olan olay sosyal medyaya daha yeni yansıdığı için gözaltına alınarak mağdur edilen bu psikiyatrik rahatsızlığı olan hastanın mağduriyetini kim giderecek? Ne güzel şiddetini uygulamış mutlu mesut yaşıyordu. Hangi münasebetsiz olayı sosyal medyada paylaştı? Yazık değil mi adama? İleri demokrasi olan bir ülkede doktoru bıçaklayan hastaya bu şekilde davranılmasını ŞİDDETLE kınıyorum.
28
Cevapla
sağlıkta
psikiyatri hastasıysa dışarda ne dolaşıyor ? Bu tipleri aklı başına gelinceye kadar içerde tutacak (akıl hastanesi ya da kodes, duruma göre) yeni yasal düzenlemeler şart. Doktor ya da değil , başka canlıların canı yanmadan.......
24
Cevapla
Port
Aaa çok şaşırdım.
3
Cevapla
Mert
Hekime fiziksel şiddet uygulayanların ortak özellikleri.... Hepsi milli iradenin neferleri..
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir