Medimagazin logo

Esra Elönü hasta yakınını hemşire zannedince: Şu hemşireye söyleyin kendini aşılasın

Hasta yakınını hemşire zanneden yazar sağlık çalışanlarını “Şu hemşireye söyleyin kendini aşılasın. Hastaya bir de soytarılık mikrobu bulaştırmasın.” sözleri ile hedef gösterdi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Esra Elönü hasta yakınını hemşire zannedince: Şu hemşireye söyleyin kendini aşılasın
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hasta yakının babası ile çektiği videoda hasta yakınını hemşire zanneden yazar Esra Elönü “Şu hemşireye söyleyin kendini aşılaşın. Hastaya bir de soytarılık mikrobu bulaştırmasın. Hasta mahremiyetini ihlal konusunda umarım hasta yakınları yapar” sözleri ile sağlık çalışanlarını hedef aldı.

Hasta yakını Esra Elönü’ye hastanın babası olduğunu ve kendisinin de hemşrie olmadığını şu sözlerle anlattı: “Sayın Esra hanım 1. Ben hemşire değilim. 2. O benim babam ve birlikte çektik videoyu. Beni meşhur ettiğiniz için teşekkür ederim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz şu an babamla attığınız twit’e baya bir güldük.”

Esra Elönü ise “İyi güzel babanıza hasta yatağında bir hemşire böyle bir soytarılık yaparsa hangi kurumlara müracaat edileceğini öğrenmiş oldunuz. Rabbim şifalar versin babanızın iyi olmasına sevindim.” sözleri ile hasta yakınına seslendi.

Daha sonra Esra Elönü’nün şikayeti üzerine video ile ilgili sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapan Bakanlık “İlgili videonun hastanın bilgisi dahilinde, sağlık çalışanı olmayan kızı tarafından çekildiği tespit edilmiştir. Sağlık sunucularında hasta mahremiyetine gerekli özen ve hassasiyet gösterilerek hizmet sunulmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Elönü bu twit üzerine “Arkadaşlar şöyle ki. Dün paylaştığım videoya bakanlıktan açıklama gelmiş. O şarkı söyleyen kız hemşire değilmiş hastanın kızıymış. Bu durumda o kızcaaaz herhangi bir soytarılıkla karşılaştığında müracaat edeceği kurumları da öğrenmiş oldu. Bakanlığımıza çok teşekkürler” diyerek tartışmayı tekrar alevlendirdi.

Hasta yakını, ozlembadmci kullanıcı adıyla yaptığı paylaşımda “Artık bir dur denilmesi lazım yazık o sağlık personellerine nasıl bir yermek ve halen hakaret etmesi hiç etik değil artık sus

hemşire
sağlık çalışanı
Yorum (3)
Ea-nasir
3750 yıl önce yazılan şikayet ve 2019 da yazılan şikayet arasındaki medeniyet farkı...3750 yıl önceki insanların barbar olduğunu kim söylemiş... Ea-nasir’e söyleyin: Geldiğinde, bana şöyle dedin: “Ben Gimil-Sin’e (o geldiğinde) kaliteli bakkır külçeler vereceğim.” Sonra sen gittin ama bana söz verdiğin şeyi yapmadın. Ulağımın (Sit-Sin) önüne iyi olmayan külçeler koydun ve “Almak istiyorsan bunları al; almak istemiyorsan git buradan!” dedin. Sen beni ne sanıyorsun da, benim gibi birini bu kadar hor görüyorsun? Ulaklar olarak, içinde benim param bulunan (sana emanet edilmiş) keseyi geri almaları için, bizim gibi nazik beyler gönderdim, ama sen onları bana birkaç kez elleri boş, hem de düşman toprağı içinden geri göndererek beni hor gördün. Telmun’la ticaret yapan tüccarlar arasında bana böyle davranan kimse var mı? Sadece sen ulağımı hor gördün! Sana borcum (?) olan o (önemsiz) 1 mina’lık [mina= ağırlık birimi] gümüş yüzünden, hem de Samas tapınağında saklanan mühürlü tablette yazdığımız miktarın dışında, ben senin adına saraya 1,080 pound bakır vermişken ve umi-abum da aynı şekilde 1,080 pound bakır vermişken , sen böyle konuşmakta bir mahsur görmüyorsun. Verdiğimiz o bakır karşılığında bana nasıl davrandın? Düşman toprağında benim para kesemi benden alıkoydun; artık (benim paramın) tüm meblağını bana iade etmek sana kaldı. Şunu anla ki (bundan sonra) senden kaliteli olmayan hiç bir bakırı kabul etmeyeceğim. Ben (bundan sonra) külçeleri, kendi avlumda/şantiyemde tek tek kendim seçerek alcağım, ve sana karşı reddetme hakkımı kullanacağım çünkü beni böyle hor gördün adam 3750 yıl önce ne soytarı demiş nede başka bir hakaret...
37
Cevapla
Dr
Bu ne seviyesizlik bu ne rezillik, "kizcaaaz" ne, hakaret etmeler sonra iyi oldu nereye basvuracagini öğrendin demeler, hasta yakınının buna gülmesi, nasil bir güruhla yaşıyoruz Allah sonumuzu hayretsin
12
Cevapla
Doç.Dr
Esra Hanım,yaptığınız yanlıştan dolayı, sağlık çalışanlarından özür bile dileyemiyorsunuz.Sanırıım Sizin de karantinaya alınmanız gerekecek. Çünki kibir mikrobu çok daha ağır ve dirençli seyreder.Sanki kuduz gibi .En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.
37
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir