Medimagazin logo

Fethi Sekin için o kampanyayı başlatan duyarlı bir doktor

Kahraman polisimiz Fethi Sekin için change.org üzerinden kampanya başlatan Doç.Dr.Emel Erdal Çalıkoğlu kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Fethi Sekin için o kampanyayı başlatan duyarlı bir doktor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dün İzmir’de gerçekleşen saldırıda teröristlerle mermisi bitene kadar çatışan ve şehit olan trafik polisi Fethi Sekin için change.org internet sitesi üzerinde bir kampanya başlatan Dermatoloji Uzmanı Doç.Dr.Emel Erdal Çalıkoğlu, kısa sürede binlerce imza topladı.

Doç.Dr.Çalıkoğlu, Medimagazin’e yaptığı açıklamada, ‘’Dün akşam 19:30 sularında şehit polisimiz Fethi Sekin için bir kampanya başlattım.  Şuana kadar 134 bin kişi imzaladı ve sayı giderek artıyor. Kampanya çığ gibi büyüdü.’’ dedi.

Başlattığı kampanya ile kısa sürede binlerce kişiye ulaşan Doç.Dr.Çalıkoğlu, meslektaşlarına da kampanyaya destek olma çağrısında bulundu.

Doç.Dr.Çalıkoğlu’nun change.org üzerinden başlattığı kampanyada dile getirdiği üç istek şöyle:

1.Fethi Sekin'in adı İzmir Adliyesi önündeki caddeye verilsin!

2. Üç çocuğu en iyi özel okullarda burslu okutulsun!

3. Eşine ömür boyu emekli milletvekili maaşı verilsin!

KAMPANYAYI İMZALAMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Galatasaray da şehidimizi unutmadı

Fethi Sekin’in başlatılan bir diğer kampanya ise Galatasaray Spor Kulübü’nden geldi.  Galatasaray’ın resmi internet sitesinde, ‘’Tüm Türkiye’ye sözümüzdür’’ başlığı ile verilen haberde,

‘’Biliyoruz ki Sekin Ailesi’nin acısı henüz çok taze. Bu tür kararları almak için vakit çok erken. Ancak tüm kamuoyunun şunu bilmesini isteriz: Galatasaray altyapısının kapıları, şehidimizin emanetine ardına kadar açıktır. Bu konuda eğitim bursu verilmesi dâhil her türlü imkan Galatasaray camiasının Sekin Ailesi’ne ve Türkiye’ye sözüdür.’’

http://www.galatasaray.org/haber/kulup/tum-turkiye-ye-sozumuzdur/34430

fethi sekin
kampanya
emel erdal
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir