Medimagazin logo

FETÖ yapılanmasında üst düzey yönetici konumundaki doktor gözaltına alındı

Bursa’da FETÖ/PDY’nin doktor ve öğretmen yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 6'sı tutuklandı
Kaynak: İHA
FETÖ yapılanmasında üst düzey yönetici konumundaki doktor gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY’nin doktor ve öğretmen yapılanmasına yönelik operasyon yaptı. Operasyonda 15 şüpheliden 12’si gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan 12 kişiden 6'sı tutuklanırken, 9 şüpheli adli kontrol şartıyla s erbest bırakıldı. 

Adliyeye çıkarılan şüphelilerin güncel kurban bağışı listesinde bulunduğu öğrenilirken, evde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve 1 dolar ele geçirildi. Doktorun kamu hastanelerinde çalıştığı, örgütün yapılanmasında üst düzey yönetici konumunda olduğu ve ByLock görüşmelerini başka bir örgüt üyesinin üzerinden yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin Bank Asya’yı kurtarmak için para yatırdıkları da belirlendi. Mahkemeye çıkarılan 12 kişiden 6'sı tutuklanırken, 9 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

bursa i̇l emniyet müdürlüğü
fetö
doktor
Yorum (1)
Hasan Akdemir
FETÖ nün bittiğini, biteceğini zannedenlere : Fetö sanığı: - FETÖ den dolayı 18 ay içeride kaldım, 28 ay daha yatacağım var. Muhatabı: -Ne işiniz vardı siyasetle de bu hale düştünüz ! Siz cemaatseniz ibadetle, irşatla uğraşın. Hele bu 15 Temmuz darbesi neyin nesi ?! Fetö sanığı: - Darbeyi kim yaptıysa Allah belalarını versin !! Muhatap: - Kim mi yapmış , sizin adamlar yapmış. Tankların , ZPT lerin içinden uçaklardan çıkanlar BBC spikeri, El-Muhabarat ajanı, Endonezya Özel Kuvvetleri değildi herhalde ? Fetö sanığı : Bu işin bir de öteki dünyası, ahreti vaaar. Zulme ortak olma… Nato kafa, Nato mermer lafını benim güzel halkım zamanında ne güzel bulup da yerine yerleştirmiş.
29
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir