Medimagazin logo

Fransa’da günde 120 hastaya bakan hekim gözaltına alındı

Fransa’da günde ortalama 120 hasta bakan hekim, sağlık sigortasını dolandırma gerekçesiyle gözaltına alındı
Kaynak: France3
Fransa’da günde 120 hastaya bakan hekim gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Orleanslı bir pratisyen hekim Sağlık Sigortası Fonu'nda dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Her gün ortalama 120 hastaya baktığını iddia eden doktor masum olduğunu söyledi.


Bir seri katil en fazla kaç kişiyi öldürmüş olabilir?


France3'te yer alan habere göre; Orleans şehir merkezindeki bir binada hastalar merdiven boşluğunda bekliyor. Pratisyen hekim Jean-Marc Blanchon'un, randevu almadan herkesi alabilecek tek kişi olduğu söyleniyor.

 

 

Dr Blanchon, her gün ortalama 120 hasta aldığını inkar etse de Sosyal Güvenlik buna inanmıyor, bu yüzden "yanlış beyan" nedeniyle kendisine karşı bir şikayet başvurusunda bulundu.

Hekimler Nişanı Konseyi'ne göre, doktorların günde bakması gereken hasta sayısında bir kısıtlama yok. Konsey “Ortalama olarak, bir pratisyen hekim günde yaklaşık 40 ila 50 hasta alıyor ki bu en yoğun günler.”açıklamasını yaptı.

pratisyen hekim
doktor
Yorum (10)
ali
28 yıldır bu suçu işlettiler bana kaç yıl ceza alırım ki:
36
Cevapla
Hasan Akdemir
Bizde de Göz doktoru arkadaşı günde 50 hastadan fazla bakmıyor iddiasıyla valiliğe şikayet etmişler ve soruşturma açılmıştı. Kim kimi dolandırıyor artık yoruma kalmış.
47
Cevapla
İBRAHİM
Performans sistemi nedeniyle bizim SGK Dolandırılmıyormu? Cevap basit,deneme amacıyla 6 ay performansı kaldıralım, neticeyi görelim.
37
Cevapla
Acilci
Paralel evrende biz :)
17
Cevapla
DR
40-50 hasta en yoğun günlerde ..... bıze onu 2 saatte baktırıyorlar.
31
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir