Medimagazin logo

Haluk Levent ile Prof. Dr. Mutaf sosyal medyada tartıştı: Ameliyatlarınızı Haluk Levent yapsın o zaman

Son zamanlarda sağlık sorunlarına sosyal medyadan çözüm bulma trendine Prof.Dr.Mehmet Mutaf'tan haklı bir itiraz geldi. Bir çok hekimin duygularına tercüman olan yazısında Prof.Dr.Mutaf 'O zaman ameliyatlarınızı da Haluk Levent, Demet Akalın ve Selin Ciğerci yapsın' diyerek isyan etti
Haluk Levent ile Prof. Dr. Mutaf sosyal medyada tartıştı: Ameliyatlarınızı Haluk Levent yapsın o zaman
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sosyal medyada ihtiyaç sahibi insanlara destek için kurulan AHBAP platformu Haluk Levent önderliğinde bir araya gelmişti. Haluk Levent sağlık ihtiyacı oaln aileler için daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile de bir araya gelmişti. 

Yaptığı başarılı ameliyatlarla bilinen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf, sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası Haluk Levent ile karşı karşıya geldi. 

"Hastag'ler kurtarsın sizi" 

Prof. Dr. Mehmet Mutaf 'ın sosyal medyada paylaştığı yazı sonrası Haluk Levent'in sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Prof. Dr. Mutaf yaptığı paylaşımında "Bir derdiniz sıkıntınız var. Mesela çocuğunuzun doğuştan kulağı yok ya da kanser hastasısınız. Derdinizi sosyal medyada paylaşma ihtiyacınız var ve paylaştınız. Yorumların yarıdan fazlasında konuyla alakası olmayan bir ünlünün hastag'leri var. Yalan dolan dünyanın yalan dolan iyilik meleklerini kutsayan başka bir toplum yoktur. Ne diyeyim bilmiyorum... Ameliyatlarınızı Haluk Levent, Demet Akalın, Selin Ciğerci yapsın o zaman. Hastag'ler kurtarsın sizi... Oldu mu?" sözleri üzerine Haluk Levent sosyal medya hesabından şunları dile getirdi: 

"Sevgili Dr. Mutaf ! İnstagramla pek aram yok buradan yazayım dedim. Ben yalan dünyanın yalan dolan iyilik meleği değilim! Melek de değilim! Ben sadece elimden geleni yapmaya çalışan, şu saatte bile bir hastanın evinden gelen bir müzisyenim o kadar. Yazdığın yakışıksız olmuş! Ayıp! 

 

haluk levent
mehmet mutaf
Yorum (6)
ömer hayyam
haluk leventin yapması gereken 135000 tl yi toplayacak şekilde bir organizasyon yapmak idi...neticede doktorun emeğini vermezsen , doktorun kendi cebinden ödemesini istersen, emeğini bedavaya ver,yap, ne olacak dersen, şunu istedi - bunu istedi şeklinde itibarsızlaştırma toplarına pas olursan, ilim sahibine kumpas kurarsan....geri kalırsın, gelişemezsin, yeteneklerin olmaz....doktorun, ilim sahibinin, bilgi sahibinin parası , emeği, hsk gördüğü karşılık eksiksiz verilir...ya devlet gücü verir, yada yardım severler verir, ya organizasyon yapılır ,o verir.... ya dini cemaatler 1 cuma doktorun hakkı için para toplar...., ilim irfan sahibinin emeği verilir, eksiği bırak fazlasıyla verilir,...üstüne şükran sunulur... hani bu topraklarda ilim , irfan ,bilim sahipleri destekleniyordu....
58
Cevapla
K t
Dr. Mutaf' a katılıyorum.
34
Cevapla
zeki can
sn mutaf türkiyenin en saygın ve de cok başarılı plastik cerrahlarındandır plastik ameliyatları yapmak haluk leventin bildiği gitar çalmaya şarkı söylemeye benzemez ne alsa hakkıdır biline ancak haluk levent yapsın bir dizi konserleri toplasın istenilen paray sn mutaf beyde yapsın lütfen cerrahlarımızı para babası gibi göstermeyin kaldıki sn mutaf bu hususta eline su döken olmaz anladınmı haluk gözlerinden öperim
76
Cevapla
Port
Halukcugum devlet hastanesinde 40 ameliyat olmuş düzelmemiş mi.cimere şikayet etseydiniz.mutaf devlet memuru deil.ozel dr canım.
30
Cevapla
Ugur
para zaten toplanmis, mutaf'in onune konmus. https://mobile.twitter.com/Sinocan21/status/1193638582591905793 dizisini okuyunca isi anlayacaksiniz. haber biraz eksik olmus malesef.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir