Medimagazin logo

Hasta almaya giden ambulans devrildi: 6 kişi yaralı

Kırşehir'de hasta almaya giden ambulansın otomobille çarpışarak devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.
Kaynak: AA
Hasta almaya giden ambulans devrildi: 6 kişi yaralı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kent merkezindeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri'den hasta almak için yola çıkan Ali Öcalan'ın kullandığı 40 AAB 877 plakalı ambulans, Ahmet Yesevi Bulvarı Bulvarı 27 Evler Kavşağında bulunduğu şeritten çıkarak karşıdan gelen Mehmet Öksüz idaresindeki 06 MAC 11 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ambulans devrildi. 

Ambulans sürücüsü ile sağlık personeli Yasemin Evik ve Zeynep Demirel, stajyer öğrenciler Rahime Karadut ve Umut Samed Ünsal ile otomobilin sürücüsü Öksüz yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan başka ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Öksüz'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 
Kırşehir Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu, olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.

Vali Akın, yaralıları ziyaret etti
Kırşehir Valisi İbrahim Akın da yaralıları hastanede ziyarette bulundu.
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis önünde İl Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça Ünveren ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Akın, daha sonra yoğun bakım servisine geçti.
Tedavileri devam eden yaralıları ziyaret eden Vali Akın, durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Akın, ambulans ve otomobilde yaralananlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

kırşehir
ahi evran üniversitesi
dr. ayça ünveren
suat türkoğlu
Yorum (1)
Dr.Zarkoff
112 Çalışanı yaralı kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.. otomobil Sürücüsü Mehmet Öksüz Kardeşimize de Allah Acil Şifa versin.. Umarım Hayata bir şekilde tutunur...
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir