Medimagazin logo

Hasta yakınından genel cerraha yumruklu saldırı

ORDU’nun Ünye ilçesinde devlet hastanesinde görevli doktor Çetin Karadağ, hasta yakını İlhan T.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Doktor saldırıda yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı. 
Hasta yakınından genel cerraha yumruklu saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ORDU-Olay, sabah saatlerinde Ünye Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Hasta yakını İlhan T., henüz bilinmeyen bir nedenle Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Çetin Karadağ ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine hasta yakını doktora yumruklu saldırıda bulundu.

Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği saldırgan, gelen polis ekiplerine teslim edildi. Saldırı sonrası yaralanan doktora acil serviste müdahale edildi.

Doktor Karadağ, saldırgandan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

sağlıkta şiddet
unye devlet hastanesi
dr. cetin karadag
Yorum (4)
Murat Şener
Dr Karadağ; İnsan için çalışma gayretini 1991 den beri bilirim. Fakültede beraberdik. Aynı zamanda kızı doktor namzeti. Bu hekim bu davranış için mi okudu? Bu davranış riskiyle kızını nasıl dr yapacak? Bu ülkede tutmaya devam edecek? Güç derseniz ondada var, yumruk atmayı o da bilir. Her sorunu olan hesap mı görmeye kalkacak? Dr, hemşire, sağlık çalışanlarının darp edildiğini görmediğimiz gün olmayacak mı? Ceza çok kolay. Derecesine göre; o hastaneden hizmet alamaması , o ilde hizmet alamaması ve sonrasında sosyal güvence iptali. Yapabilecekler mi bir daha görün. Meslektaşım, kardeşim geçmiş olsun.
91
Cevapla
sağlıkta
Yazıklar olsun, söyliyecek söz kalmadı...
47
Cevapla
DR Betül
Elleri kırılsın
51
Cevapla
ömer hayyam
geçmiş olsun, nefsinizi neden müdafa etmediniz?
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir