Medimagazin logo

Hasta yakınları 'sıra' kavgasında güvenlik görevlisini darbetti...3 kişi gözaltında

Karabük'te muayene sırası alamadıkları için hastaneyi birbirine katarak güvenlik görevlisini darp eden 3 kişi gözaltına alındı.
Kaynak: İHA
Hasta yakınları 'sıra' kavgasında güvenlik görevlisini darbetti...3 kişi gözaltında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Karabük'te muayene sırası alamadıkları için hastaneyi birbirine katarak güvenlik görevlisini darp eden 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde babalarını muayene ettirmek isteyen 3 kişi hastaneye geldi. Görevlilerin yoğunluktan dolayı sıra veremeyeceğini belirtmesi üzerine sözlü tartışma başladı. Bağırışların ardından güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile sözlü tartışma biranda kavgaya dönüştü.

Kavgada hastane savaş alanına dönerken, saldırıda güvenlik görevlilerinden bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaşanan saldırı olayı bir vatandaş tarafından cep telefonuna an be an kaydedildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik görevlisi Tarık Ö.'ye saldırarak yaralayan R.A, U.T. ve Ö.F.T isimli şahıslar gözaltına alındı. Darp edilen güvenlik görevlisinin saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

sağlıkta şiddet
karabük eğitim ve araştırma hastanesi
Yorum (4)
sağlıkta
Yine salıverilmiş. Bu tipleri içeri tıkmadan bu iş düzelmeeeeeezzz...
42
Cevapla
hemşire
hastanelerden doktorlar hemşireler sağlık memurları neden kaçıyor işte bu darp olaylarından dolayı bu meslekleri yapanlar hasta ile hasta yakını ile birebir ilgilenen tedavilerini yapan altını temizleyen banyosunu yaptıran enfeksiyonuyla uğraşan bulaşıcı hastalığıyla uğraşan kısaca doğumdan ölüme kadar halkın yanında olan birebir ilgilenen en çok yıpranan mesleklerdir diğer kişiler gibi masa başlarında materyal üzerinde çalışmıyorlar elleriyle bilgileriyle iş yapıyorlar.bundan ötürü kimse bu hemşireliği sağlık memurluğunu yapmak istemiyor masa başlarında mis gibi çalışmak varken nöbetsiz bir şekilde çalışmak varken ve aynı maaşı hatta daha düşük maaşa bu iş neden yapılsın söylermisiniz. ARTIK BİR FARK OLMALIDIR BU MESLEK GRUPLARIYLA DİĞER ÇALIŞANLAR ARASINDA MAAŞLARINDA , DÖNER SERMAYELERİNDE, ÖZLÜK HAKLARINDA YOKSA İLERİDE BU MESLEKLERİ YAPACAK HASTALARA BAKACAK KİMSELERİ BULAMAYACAKLAR BU İYİLEŞTİRMELER SONUNDA HASTANELERDE ÇALIŞMAYI TEŞVİK EDİLİR HASTANELERDEN KAÇIŞIN ÖNÜNE GEÇİLMİŞ OLUR. YOKSA HERKES MASA BAŞI İŞLERDE ÇALIŞMAK İÇİN HASTANELERDEN KAÇMANIN YOLLARINI ARAR VE GİDER ÇALIŞANLARA SORULSA ANKET YAPILSA HEMŞİRELERE SAĞLIK MEMURLARINA BU MESLEKTE 1 DK BİLE DURMAK YAPMAK İSTEMEYECEKLERİNİ İFADE EDECEKLERDİR BU KADAR KESİN VE NETTİR.
26
Cevapla
dr.ACİL
HER GÜN SALDIRI VE HAKARETE UĞRUYORUZ.CANIMIZDAN BEZDİK.TÜKENDİK.
11
Cevapla
Poliklinik acil
Evinden alırmışmış bu hastaya burada bakılacakmışmış kadın orada oturuyormuşmuş Doktora randevu alır gelirsin Acil durumunuz varsa acile gidersiniz Yoksa kibarca derdini anlatırsın. Dahiliye polikliniğinde tantana yapıyor Neymiş boyun fıtığı patlamış ... Bırak hakareti tehditi saldırıyı zamanı sesinizi yükseltmeye hakkınız yok . 1 tane hasta yanında akli dengeleri bozuk 1-2 akraba 1-2 tane ağzı laf yapacak, bağıracak adam. Sonra noldu onun psikolojisi bozuk. Ben o başlatınca kendimi tutamadım. Yok babamız hasta.
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir