Medimagazin logo

Hastane lojmanında seçmece taciz

İstanbul Ataşehir'de özel bir hastanede çalışan H.F. (22), kaldığı hastane lojmanındaki dairenin balkonuna bir ay boyunca çeşitli sebze ve meyvelere sarılı peçete ve kâğıt parçalarına yazılmış cinsel içerikli notlar atıldığı gerekçesiyle şikâyette bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, tacizlere dayanamayan H.F., çalıştığı özel hastaneden ayrıldı.
Kaynak: Hürriyet
Hastane lojmanında seçmece taciz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

1 Ağustos’ta Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne başvuran H.F., “Ataşehir’deki özel hastanede 3.5 aydır çalışıyorum ve hastanenin lojmanının 3. katındaki dairesinde kalıyorum. Yaklaşık bir aydır farklı tarihlerde, oturduğumuz dairenin balkonuna, cinsel içerikli yazılar ile resimlerin olduğu ve çeşitli meyve ile sebzelere sarılı kâğıt ve peçete parçaları atılıyor.

‘BUZDOLABINDAN ÇIKMIŞ GİBİYDİ’

Biz bu durum ile ilgili hastane yönetimine bilgi verdik ancak bugüne kadar herhangi bir gelişme yaşanmadı. En son 31 Ağustos 2017 günü saat 01.30 sıralarında ev arkadaşlarım ve ablamla birlikte oturduğumuz esnada evin üç farklı balkonuna farklı zaman aralığında eriğe sarılı 2 adet not atıldı. Bir tanesi peçeteye yazılmıştı ve üzerinde, ‘hadi s….lim’ yazıyordu. Notu gören ablam, ‘Bu not hepinize mi yazıldı, yoksa size takık birisi mi var?’ dedi. Bu esnada bir tane daha not geldi. O notu da kontrol ettiğimizde üzerinde, ‘s... hepinizin, her tek’ yazılı ve erkek cinsel organı olduğunu düşündüğümüz bir resim vardı. Dışarıya baktığımızda hiç kimseyi göremedik ancak not kâğıtlarının sarılı olduğu meyveler soğuktu.

Sanki buzdolabından yeni çıkarılmış gibiydi. Hemen hastane nöbetçi amirini aradık ve durum hakkında bilgi verdik. Kendileri gelip kontrol edip gittiler. Saat 04.40 sıralarında yine bir not geldi” dedi.

‘NOTLAR KOMŞUDAN’

Notların eriğe sarılarak atılmasının ardından şaka amaçlı olarak birbirlerine takıldıklarını söyleyen H.F., “Bu gelen notlar hep eriğe sarılı şekilde geliyor, keşke başka meyveye sarılsa, salatalık ya da patlıcan olsa...’ dedik. Bu esnada balkona salatalık ve patlıcan atıldı. Kimin attığını görmedim ancak apartmanda yaşayan bir kişinin bunu yaptığını düşünüyorum. Bu notları yazarak beni taciz eden şahsın tespit edilmesini istiyorum. Kendisinden şikâyetçiyim” dedi. Olayın adliyeye intikal etmesi üzerine Anadolu Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

taciz
hastane
lojman
Yorum (3)
Frankie Bellevan
Demek ki Zonguldak , Kapuz plajındaki Mütedeyyin Vatandaşlarımızın " 2 Kadın Doktor " tarafından Rahatsız edildikleri kadar , İstanbul / Ataşehirdeki " Hastane Lojmanında " kalan Hemlşire Hanımın , Bu Mesajı Balkona ulaştırmak için Kağıda Yazdıkları Mesajları " Erik " ( Acaba İthal Japon grubu mu ??? ) üzerine Sararak Fırlatan " Sapık veya Sapıklar " tarafından rahatsız Edilmediği dolayısıyla da , Kendisinin de bu durumdan Rahatsız olmaması , Sağ'la Sol'la ilgilenmeden , İşine gücüne bakması gerektiği Düşünülmüş... Ne Güzel...!! Aksi Düşünülseydi Çalıştığı Hastane Yetkilileri ve ilgili " Emniyyet " Amirliği , Sapık veya Sapıklara haketiklerini Düşündükleri uygulamayı " Mutlaka " yaparlardı... Cumhuriyet Savcılığı da Bunları içeri Tıkar , Gün Yüzü Göstermezdi... Çünkü Burası Türkiye.. Burada HiçKimseye , Asla Yanlış olmaz.. Ama Yine de :::Hemşire Hanım Giyimine , Kuşamına ,, Yediğine , İçtiğine , Hareketlerine Çok Dikkat etsin ve " Sapık veya Sapıkları " üzerine Çekecek Şekilde Onların Ağır Biçimde Tahrik olmasına Yol açarak , Kendini Büsbütün Haksız Duruma Düşürmesin.. Hanım Hatun , Sağa Sola Bakmadan , Hiçbir yere Takılmadan , Evden İşe , İşten Eve...
7
Cevapla
pepe reina
erik olunca sıkıntı yok salatalık patlıcan olunca şikayet siz konuşun o atsın al gülüm ver gülüm baktınız oyundan sıkıldınız şikayet,ilk erikte neden şikayet etmediniz?
6
Cevapla
Md Avi
Bir de o notları yazana sorun bakalım neler yaşanmış. devlet koruyor ya nasıl olsa, rahatsız oldum mu hemen şikayet et, ay beni taciz ediyorlar diye. erik atınca sıkıntı yok iş patlıcana gelince taciz mi oldu.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir