Medimagazin logo

Hastanede dehşet! Önce bıçakladı sonra, silahla vurdu

Şişli Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde çalışan hasta karşılama görevlisi Erdi Yiğit (27) bir hasta yakını tarafından önce bıçaklandı sonra da silahla vuruldu.
Kaynak: Hürriyet
Hastanede dehşet! Önce bıçakladı sonra, silahla vurdu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, ismi henüz öğrenilemeyen şüpheli akrabasını getirdiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde bilinmeyen bir nedenle hasta karşılama görevlisi Erdi Yiğit ile tartıştı. Şüpheli kişi Yiğit’i önce bıçakladı, ardından da kaçmaya çalışan Yiğit’in arkasından silahla ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Yiğit, ağır şekilde yaralandı.

Şüphelinin silahından çıkan kurşunlarla hastanenin önünde taksicilik yapan Turan Kaleli de (51) hafif şekilde yaralandı. Aynı hastanede tedavi altına alınan Yiğit’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaçmaya çalışan şüpheli ise olay yerine gelen polislerce kıskıvrak yakalandı. Olay sonrası hastanenin acil servisi gece saat 01.00’den itibaren kapatıldı. Gelen hastalar ise diğer hastanelere yönlendirildi.


Şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

şiddet
sağlık
i̇stanbul
Yorum (6)
ŞAMAR
değerli yetkililer , ne bekliyorsunuz?KAç kişi daha ölmeli
28
Cevapla
bozeren
teslim almayın. hapishanede bizim verdiğimiz vergilerle beslenmesine müsaade etmeyin.
12
Cevapla
Frankie Bellevan
Klişe Bir laf var ya : Bunlar daha iyi Günlerimiz.. Ülkede 7 'den 70 ' e Herkes Günü Kurtarma Çabasında.. Hesapsız Kitapsız Yaşıyoruz.. Hiçbir Habere de Şaşırmıyoruz.. Cinnet Geçiren Geçirene ( Yozgat ).. Baltayla Karısını Öldüren Mi ararsınız , Orakla , Dirgenle , Keserle , satırla Birbirine Giren aileler mi ?? Bitmek Bilmeyen Kanlı , Bıçaklı , Kurşunlu , Saçmalı alacak Verecek Davaları mı ? Ortamı Fırsat olarak Değerlendiren birileri de ; Savunmasız Gördüklerine ( Bebek , Çocuk , Kedi , köpek ...) tecavüz derdinde.. Ülke .ıçı , .aşı Fena dağıttı.. Her an Her şey Olabilir.. Yarın : Meçhul.. Böyle " Kutlu Yürüyüş " Mü Olur ??? Son Kale İdlib'e Olan ilgimiz BU Sorunları Çözer mi ???
11
Cevapla
Nilgün Yalçın
Yazık ya önüne gelen hastaneye silahlanıp elini kolunu sallayarak giriyor. Bana birşey olursa aileme vasiyetim; beni koruyamayan bakanlığıma ciddi bir tazminat davası açması olacak. Hasta hakları diye diye tepemize çıkardınız milleti. Öyle ki işimizi severek yapamaz hale geldik. Hak deyince herşeyi yapabileceklerini, yaptırabileceklerini zannediyorlar. Sizler vatandaşınızı tanımıyorsanız bize sorun da biz size anlatalım. Oy kaygısıyla ne kadar vebal alıyorsunuz farkında mısınız?
19
Cevapla
Mustafa D. Acil
1-SAĞLIKTA ŞİDDET = *İŞ KAZASIDIR!!! 2-SAĞLIK BAKANLIĞI BİR PATRONDUR. 3- SAĞLIKTA ŞİDDET BİLDİRİMİNİN ADLİ BİLDİRİMİ "İŞ KAZASI" OLARAK YAPILMALIDIR. Mevcut sistem bu şekilde devam ettiği için tekrarlayan olaylar ve sonuçlar arasındaki ilişki genellikle aynı sonuçları vermeye devam edecektir (Aksiyom). İsimler değişebilir ama olayın oluş biçimi, şiddet eğilimi gösteren hastanın tipi (20-30 yaş madde kullanmış erkek), oluşturulan bu kazalar; bir profil oluşturmaktadır. Bu regresyon analizi ile görsel hale de getirilebilir. Bunun adı sağlıkta şiddet değil, iş cinayeti ve iş kazasıdır. Bu sisteme hepimiz kurban ediliyoruz. 87307621-402.02 İş Sağlığı ve Güvenliği İş Prosedürü, olay bildirim formuna bakınız sayın yetkililer.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir