Medimagazin logo

Hastanede fare görüntülerine Valilikten açıklama: 'Görüntüler eski, denetimler tam'

Şanlıurfa Valiliği, kentteki özel bir hastanenin yeni doğan ünitesinde hijyen kurallarına uyulmadığı iddiaları üzerine yapılan kontrollerde bir olumsuzluk görülmediği bildirildi.
Kaynak: AA
Hastanede fare görüntülerine Valilikten açıklama: 'Görüntüler eski, denetimler tam'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı haber sitelerinde yayımlanan "özel hastanede skandal" başlıklı haber üzerine İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği ve Harran Üniversitesi uzman ekiplerince yerinde yapılan olağan ve olağan dışı denetimlerde söz konusu iddiaları doğrulayacak bir bulguya rastlanmadığı belirtildi.

Haberde geçen olayın iki ay önce İl Sağlık Müdürlüğüne ulaşan bir duyumdan ibaret olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ancak bugün gerçekleşmiş gibi gündeme getirildiği, duyumun alındığı ilk andan itibaren İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ve Kamu Hastaneleri Birliği görevlilerince bahse konu hastanenin denetlendiği, iddiaların ekiplerce yerinde incelendiği ve aradan geçen iki aylık süre içerisinde denetimlerin eksiksiz ve sürekli gerçekleştirildiği, bugüne kadar yapılan denetim ve incelemelerde söz konusu iddiaları doğrulayacak her hangi bir bulguya rastlanmadığı anlaşılmıştır. İlgili kurumlarımız tarafından bahse konu hastane ve tüm sağlık kuruluşlarımızın uygun koşullarda sağlık hizmeti sunmasına yönelik denetimler eksiksiz bir şekilde yürütülmektedir."

fare
hastane
Yorum (1)
m. murat
yine bir şeyleri örtme ve birilerini koruyup kollama niyeti kokan açıklamalar. hiç toz kondurmuyorlar sisteme. montaj mı bu görüntüler ya da bir skeç sahnesi mi?! figüran olarak küvezde yenidoğan mı oynatılmış!
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir