Medimagazin logo

Hastanede konakladığı iddia edilen başhekim görevden alındı

Zonguldak'ta, satın aldığı evdeki tadilat nedeniyle eşi ve 2 çocuğuyla birlikte Devrek Devlet Hastanesi'ndeki özel odada kaldığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Başhekim Dr. Feyzullah Hasanoğlu, görevden alındı
Kaynak: DHA
Hastanede konakladığı iddia edilen başhekim görevden alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Feyzullah Hasanoğlu, kasım ayında, ilçedeki TOKİ konutlarından satın aldığı evde tadilat başlattı. Dr. Hasanoğlu, bu sırada eşi ve çocuklarıyla otele yerleşti. Tadilat uzayınca otelden ayrılan Hasanoğlu, ailesiyle birlikte hastanenin Kadın Doğum Servisi'ndeki özel odaya taşındı. Eşi ve çocuklarıyla bir süre hastanede kalan Dr. Hasanoğlu, olay ortaya çıkınca ailesiyle beraber buradan ayrıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nce konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 2 müfettişin hazırladığı rapor tamamlandı. Dr. Hasanoğlu, rapor doğrultusunda başhekimlik görevinden alındı. İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner de Dr. Feyzullah Hasanoğlu'nun soruşturma kapsamında başhekimlik görevinden alındığını doğruladı.

devrek devlet hastanesi
feyzullah hasanoğlu
Yorum (8)
A
Eger bu olay medyaya yansımasaydı, başhekim görevden alınır mıydı? Kesinlikle hayır. Malesef çok riyakar bir toplum olduk.
4
Cevapla
Ali Evren
Yatsın. Ne olmuş. Acil ihtiyaçtan. Geçici bir süre. Ne var bunda! Hem gece acil bir konsültasyon için de ne güzel olurdu.
1
Cevapla
Drexit
Başhekim doktorumuzun yaptığını doğru bulmamakla beraber bir Başhekim'in de Hastanesi'nde sıradışı durumlarda kalabilmesi gerektiğini düşünmekteyim yargısız infaza karşıyım
2
Cevapla
ahmet.k
hekimevi yok mu
1
Cevapla
MERT
BAŞHEKİM HASTANEDE YATSIN NE VAR BUNDA.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir