Medimagazin logo

Hastanenin Covid-19 aşı sorumlusu doktor aşı olmadı: Virüse yakalandı

Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve aynı zamanda Covid-19 aşı sorumlusu Op. Dr. Hüseyin Özer, aşı olmadığından virüsü yakalanarak tedavi altına alındı.
Kaynak: İHA - Yasin Erdem
Hastanenin Covid-19 aşı sorumlusu doktor aşı olmadı: Virüse yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Karabük’ün Safranbolu İlçe Devlet Hastanesinde görevli Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hüseyin Özer, bir süre önce koronavirüse yakalandı.

Virüs belirtileri gösteren Dr. Özer, eşi ile birlikte Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Özer’in ayrıca, Covid-19 Aşı sorumlusu olduğu da öğrenildi.

Öte yandan, Safranbolu Devlet Hastanesinde geçtiğimiz Aralık ayında da virüsten dolayı görevli bir hemşire hayatını kaybetmişti.

safranbolu devlet hastanesi başhekim yardımcısı
covid-19 aşı sorumlusu
op. dr. hüseyin özer
Yorum (7)
Alper
Hekim arkadaşımız hasta yatağında sıkıntı çekerken sağlıkçıların tarafında olması gereken bir yayın organı böyle can sıkıcı bir haberi nasıl yayınlayabilir.
9
Cevapla
Hasan Akdemir
Böyle kafalarla halkın KADI espirileri yapmasına yol açılıyor.
2
Cevapla
F. Hekim
Maalesef hekim olamamış doktorlar her gün artmakta ve sağlığımız onlara emanet. Derhal yöneticilik görevinden alınmalı.
17
Cevapla
DR Betül
Neye şaşıralım, uzman doktor bilim insanının aşı olmamasına mı, aşı olmayan ,bilime inanmayan bir insanın aşı sorumlusu yapılmasına mı , bilemedim
25
Cevapla
bir vatandaş
Son gelişmeler gösteriyor ki aşılılarla aşısızlar arasında mutasyonlardan dolayı risk pek farklı değil gibi. Bu konuda soru işaretlerini yok etmenin tek yolu da vefat eden ve hastaneye yatan her hastanın aşı durumunun günlük olarak aşısız, iki sinovac, bir sinovac, bir biontech, 3 biontech vb diyerek kamu oyuna açıklanması. Bir çok kişinin yaptığı spekülasyonlar da sona erer böylece.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir