Medimagazin logo

Hastasından 20 bin lira 'bıçak parası' istediği iddia edilen doktor gözaltına alındı

Düzce'de iş kazası sonrası elinden ameliyat olması gereken hastadan 20 bin lira 'bıçak parası' talep eden plastik cerrahi uzmanı A.G. ve sağlık memuru İ.Ü., ücretin 5 bin lirasını alırken polis ekiplerince yakalandı.
Kaynak: DHA - Murat KÜÇÜK
Hastasından 20 bin lira 'bıçak parası' istediği iddia edilen doktor gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Düzce'de geçirdiği iş kazası sonrası eli kesilen hasta, tedavisi için başka bir ildeki hastaneye sevk edildi. Burada Estetik ve Plastik Cerrahi Birimi'nde tedavi gören hastaya, ameliyat olması gerektiği söylendi.

Estetik ve plastik cerrahi uzmanı Dr. A.G. ve sağlık memuru İ.Ü., hastadan 'bıçak parası' olarak 20 bin lira talep etti. Hasta ve yakınları ise durumu polise bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine çalışma başlattı.

Doktor ve sağlık memuru, paranın 5 bin lirasını aldıkları sırada yakalandı. Seri numaraları belirlenmiş paraları alan ve gözaltına alınan doktor ile sağlık memuru, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

düzce
bolu
bıçak parası
doktor
gözaltı
sağlık memuru
Yorum (3)
ismail yetenek
peki doktoru enselettikten sonra nolmuş?kopan el yerine dikilmişmi?
44
Cevapla
Ali ayhan
Maaşa zam verme! Hakime 20 hekime 5 layık gör. Muayenehane için bin tane şart koş. Fakirleştir. Taş mı yiyecek bu hekimler. Yazıklar olsun!!!
1
Cevapla
alp yılmaz
ismail yeteneğin yorumu her şeyi açıklıyor.acaba yetenek doktorun birinci derece yakın akrabasından bu rüşvet istenseydi yorumu böyle olurmuydu asla.devletin imkanlarını maaşını beğenmiyorsan e, yüzlerce özel hastane var gidersin. dr luğuna güvenirsin alırsın istediğn parayı.bıçak parası vb rüşvet işleri eskide kaldı zaten kendisini de asla hayır etmeyecek gönülsüz parayı almak başlıca yanlış.görevini layığıyla yapan hekimlerimize selam olsun her zaman baştacılar.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir