Medimagazin logo

Hastasından ameliyat için 15 bin TL istediği iddia edilen doktora gözaltı

Bursa'da ameliyat olacak bir hastasından 15 bin lira para istediği öne sürülen Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı doktor polis tarafından gözaltına alındı.
Kaynak: İHA
Hastasından ameliyat için 15 bin TL istediği iddia edilen doktora gözaltı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi'nde görevli doktor iddiaya göre bir hastasından ameliyat için 15 bin TL istedi.

Hastanın polise şikayeti üzerine ekipler hastanede görevli doktora suç üstü yaptılar. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan doktor ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü.

Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

bursa
yüksek i̇htisas eğitim araştırma hastanesi
ameliyat
para
gözaltı
Yorum (3)
no name
müteahhit olsa el üstünde tutulur meşhur saygın iş adamı olurdu.
26
Cevapla
ömer hayyam
rüşvet olayına giriyor.... git muayenehane aç.... özelde yaparsın ameliyatını.... pekmezin varsa sinek bağdattan gelir... doktor düşmanlarına koz vermişsin, fırsat tanımışsın... keşke maddi manevi rüşvet alan hakim - savcılarada böyle suç üstü yapılsa.... hakim ve savcılardaki bu doktor kini - doktor düşmanlığını yok edecektek şey , onlardan mesleki emeğin maddi karşılığını eksiksiz almaktır...
19
Cevapla
Hakan kaynak
2.5 lira tost parasi odeyip,vali kebabi yemek isteyen halkin son lokmalari.hekimi ve hakimi 2 askeri ucretle calistirirsan olacagi belli.hekimi de hakime kirdirirsin al sana al sana adalet.denize lagimini atiklarini boru dosettirip attiranlar varken izmarit atana ceza kesersin ya iste oyle bir sey.izmarit atacaksan denize boru dosettireceksin.cok yanlis yapmis profesor.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir