Medimagazin logo

Hastaya müdahale eden sağlık ekibine darp

Denizli’nin Tavas ilçesinde bir hastaya müdahale sırasında darbedildiğini öne süren doktor, hasta nakil personeli ile güvenlik görevlisi hasta yakınlarından şikayetçi oldu.
Kaynak: AA
Hastaya müdahale eden sağlık ekibine darp
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, Tavas Devlet Hastanesi hasta nakil ekipleri, Samanlık Mahallesi’nde Mehmet K'nın rahatsızlandığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin hastaya müdahalesi sırasında "geç geldikleri" gerekçesiyle hastanın oğlu, kızı ve eşinin tepkisine maruz kaldıkları iddia edildi.

Ambulans tarafından hastaneye kaldırılan Mehmet K'nın yakınları, hastanede de hastane personeli ile güvenlik görevlisine fiziksel müdahalede bulundu.

Olayla ilgili nöbetçi hekim, hastayı almaya giden sağlık personeli ve güvenlik görevlisi, hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili olarak Denizli Sağlık-Sen’den yapılan açıklamada, olayın şiddetle kınandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Denizli Tavas Devlet Hastanesi hasta nakil ambulans ekibine dün gece saatlerinde, hasta yakınları tarafından sözlü ve fiziki saldırı yapılmıştır. Kendisinin muhtar olduğunu iddia eden bir şahıs sağlık personeli ekibimize çok ağır tehditler savurmuştur. Ambulans tekmelenmiş yumruklanmış ve zarar verilmiştir. Şifa veren ellere yapılan bu ve buna benzer saldırılar son bulmalıdır. Görevi başında bu travmaya maruz kalan mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Bu olayla ilgili hukuki süreç başlatıldı. Süracen takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz."

şiddet
sağlık
Yorum (5)
Frankie Bellevan
Işınlama Teknolojisini , Hayırlısıyla Ostim ve İvedik OSB'deki Kardeşlerimiz bir başarsa , inşallah bu Sorunların da Üstesinden geleceğiz.. Muhtara bakın ; Kendilerine Yardımcı olmaya gelen , Devletin Memurlarını tehdit ediyor.. Bu Gücü nereden alıyorsa...!? Devletin Ambulansını tekmeliyor , Devletin Malına zarar veriyorlar... Sonra da " Tek Millet " olmaktan , " Beka " Sorunlarından bahsediyoruz...
29
Cevapla
apaydın sinver
efendim alamanyalarda ............
16
Cevapla
ayt12
Bunu Muhtar yaptıysa, şaşıracak bir şey yok ki. Birilerin adına racon kesmiştir.
18
Cevapla
drmb
Devletin memuruna hakaret ,devletin ambulansına tekme sözde devletin muhtarı tarafından yapılıyorsa ve buna karşı anında önlem alınamıyorsa tuz kokmuş demektir arkadaşlar.Kokulu tuzu seven alkışlayanlar da oldukça işimiz zordu daha zor olacak malesef.Geçmiş olsun diliyorum ancak lafın gelişi geçeceğini yarında benzerleri olacağını öngörebiliyorum.Yİne de geçmiş olsun umarım geçer ve geçecek diyelim...
19
Cevapla
Hakan
Maalesef ülkenin geldiği durumun bir fotoğrafı bu haber. Çünkü Türkiyede torpil, adam kayırma ve sürgünle tehdit her zaman oldu fakat bu kadar ayağa hiç düşmemişti. Eskiden küçük şehirlerde torpil yapabilecek adam sayısı bir elin parmaklarını aşmazdı. Günümüzde neredeyse şehrin yarısının bir partinin yönetiminde tanıdıkları var veya muhtar adayı olarak gelmiş , seçimlerde parti adına çalışmış vs. Şimdi bu adamlar kimsenin alışık olmadığı şekilde anlamsız itibar görüp attığı iftira ve ulaştığı siyasiler vasıtası ile bir devlet memurunun geleceği ile oynayabiliyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir