Medimagazin logo

Hekime saldıran güvenlik görevlisi açığa alındı

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan hekimi darbeden güvenlik görevlisinin açığa alındığını bildirdi
Hekime saldıran güvenlik görevlisi açığa alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mardin İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada 13 Mayıs tarihinde saldırıya uğrayan diş hekimine saldıran güvenlik görevlisinin olayın hemen ardından gözaltına alındığını belirtti.

Yapılan açıklamada Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından olayla ilgili hemen idari inceleme başlatıldığı ve güvenlik görevlisinin de açığa alındığı bildirildi.


Güvenlik görevlisi diş hekimini darbetti: ‘Sağlık Bakanlığını acilen göreve davet ediyoruz’ 


 

mardin i̇l sağlık
diş hekimi
Yorum (1)
sağlıkta
Kaç gündür sayfada olan Bu habere şu vakte kadar bi yorum yok. Yani haberin bi orijinalliği yok, kanıksanmış, vakayı adiyeden hekimin sopa yemesi...Tık yok, herşey sütliman, normalmiş gibi... Tifo ve paratifoda görülen ÖLÜM HAÇI 'nı hatırlattı bana. Nabzı düşük ve ateşi yüksek hastanın ölümcül evreye girmeden önce nabzının yükselmesi ve ateşinin düşmesi gibi . Yani iyileştiğini, herşeyin normale döndüğünü, Salmonella Typhi'nin (tifo hastalığının MAGANDASI) artık hastayı dövmiyeceğini, ona zarar vermiyeceğini sandığımız anda , hastanın yediği sopadan ölmesi gibi. Biraz zorlama bi benzetme oldu farkındayım ama , konuya dikkati nasıl çekeceğiz ? Nasıl ?
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir