Medimagazin logo

Hemşire doktoru dövdü! Kafasını cam masaya çarpan doktor hastanelik oldu!

Çorum'da bir hemşire tarafından darbedildiği öne sürülen doktor, hastanede tedavi altına alındı.
Kaynak: AA
Hemşire doktoru dövdü! Kafasını cam masaya çarpan doktor hastanelik oldu!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İddiaya göre, bir aile sağlığı merkezinde görevli aile hekimi Hatice M.A. ile ebe hemşire Gülsüm H. arasında tartışma çıktı.

Gülsüm H, tartışmanın büyümesi üzerine yaşananları cep telefonuyla kaydetmeye çalışan doktor Hatice M.A'ya müdahale etmek istedi. Kavgaya dönüşen olayda darbedildiği iddia edilen doktor, kafasını cam masaya çarptı. Doktora ilk müdahaleyi sağlık çalışanları yaptı.

Olayın ardından baş dönmesi şikayeti yaşayan aile hekimi, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ebe hemşire Gülsüm H. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

aile hekimi
ebe hemsire
tartisma
hemsire doktoru dovdu
Yorum (15)
Ali
O hemşirenin kafasını kıracaksın ki akıllansın. Amirine saygısızlık cezası işten kovmakla kalmamalı, kafasını da kırmalı
17
Cevapla
hülya
01) Ali (Hekim)01.09.2020 03:29:57 O hemşirenin kafasını kıracaksın ki akıllansın. Amirine saygısızlık cezası işten kovmakla kalmamalı, kafasını da kırmalı Üstteki yorumu yazan hekim de görevini yapmayınca halk tarafından dövülür ve akıllanır. Bu tarz olaylarda genellikle tek taraf masum diğer taraf da cani olarak lanse ediliyor. Her iki taraf dinlenilmeden yapılan yargısız infazlar sonucu gerçek çözüm hiç olmuyor.
24
Cevapla
Cagla
Sevgili Ali hekim şiddetin her türlüsüne lanet olsun fakat olayın nasıl başladığını ilk kimin kime vurduğunu sürecin nasıl geliştiğini bilmeden nasıl hemşirenin kafasını kırarsınız? Belki ilk doktor hanım vurdu itti amiri diye dayak mı yemeli?
16
Cevapla
Enes
Büyük olasılıkla tahrik vardır hemşire haklıdır ama sabretmesi gerekirdi sabır tası catlamış demek ki devlet kimseye sen cok önemlisin gibi hissettirmemeli ceremesini ülkemiz sonra dan cok agır sekilde cekiyor
13
Cevapla
Cemile
Sayın Ali yorumunuz buram buram şiddet kokuyor. Hekim hemşirenin amiri değildir. Adli makamlar olayı inceleyip karar vereceklerdir. Yargılayıp infaz etmek size mi düştü?
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir