Medimagazin logo

İddia: Doktorla birlik oldu, sevgilisini 'hamileyim' diye dolandırdı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir kadın, iddiaya göre bir doktorla para karşılığı anlaşıp evli olan sevgilisini 'hamileyim' diyerek dolandırdı. Sevgilisinin hamile olmadığını anlayan şahıs, sevgilisi ve doktordan şikayetçi oldu
Kaynak: İHA
İddia: Doktorla birlik oldu, sevgilisini 'hamileyim' diye dolandırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MANİSA- İddiaya göre, A.Ü. isimli şahıs, birlikte çalıştığı G.K. aracılığıyla D.Ö. isimli bir kadınla tanıştırıldı. Bir süre sonra D.Ö. ile A.Ü. sevgili oldu. D.Ö., evli olan sevgilisi A.Ü.'yü dolandırmak için bir hastanede doğum uzmanı T.B. ile sevgilisine hamile olduğunu ve kürtaj yapılacağını söylemesi yönünde anlaştı.

Kendisinden kürtüj için 5 bin TL alan sevgilisinin hamile olmadığını iddia eden A.Ü., kendisini dolandırdığını iddia ettiği sevgilisi D.Ö., arkadaşı G.K. ve doktor T.B. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından gözaltına alınan D.Ö., G.K. ve T.B. polis sorgusunun ardından adli mercilere sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 3 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

hamile
doktor
dolandiricidogum uzmani
Yorum (1)
Hasan Akdemir
İsimlerin yerine başharfleri kısaltma yoluyla vermeniz, Manisa Turgutlu Devlet Hastanesi'nde 03.11.2003 den beri görevli Kadın Doğum Uzmanı T.B. nin kim olduğunun hiç kimse tarafından bilinmemesini sağladı.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir