Medimagazin logo

İl Sağlık Müdüründen iletişim ekiplerine teşekkür belgesi

Mersin'de İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toros Devlet Hastanesi iletişim ekiplerine, yaptıkları çalışmalar nedeni ile teşekkür belgesi verdi.
Kaynak: DHA
İl Sağlık Müdüründen iletişim ekiplerine teşekkür belgesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mersin'de İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toros Devlet Hastanesi iletişim ekibini makamında kabul etti.

Burada konuşan İl Sağlık Müdürü Ceviz, "Verdiğimiz hizmet dolayısıyla 7/24 kesintisiz olarak insanlara dokunuyoruz. İşimiz gereği hoşgörülü ve tolerans sınırımızın yüksek olması gerekiyor. Alanımızda iyi bir hekim iyi bir hemşire iyi bir yönetici olabiliriz. Fakat insanlarla sağlıklı iletişim kuramazsak bir noktada bunun fazla bir önemi kalmıyor. Bizim işimiz öncelikle gönüllere dokunmak. İyiliğin ve sağlıklı iletişimin gücüne inanmamız gerekiyor. Sağlık tesislerimizde sunulan hizmetlerin halkımıza aktarılması, toplumun sağlık okuryazarlık düzeyinin yükselmesi, vatandaşlarımızın sağlık konularında akıllarında kalan sorulara cevap bulmaları amacıyla hazırlayıp hayata geçirdiğiniz projelerle; gerek yazılı-görsel medyada gerekse sosyal mecralarda bu hizmeti başarıyla verdiğinizi gözlemledik. Asli görevinizin yanı sıra gönüllük ilkesiyle yürüttüğünüz çalışmalardan dolayı bir kez daha sizlere teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından İl Sağlık Müdürü Ceviz 'Nöbet Arası' programının hazırlanmasına emeği geçen Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr İbrahim Akça, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Arife Ünüvar, Uzm. Dr. Yusuf Tolga Şanlı ve Sağlık Fizikçisi Cem Gökşen’i teşekkür belgesi verdi.

Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ruhsar Uçar ise Toros Üniversitesi Rektörlüğü ile işbirliği içerisinde hayata geçirilen 'Toros’dan Gelen Sağlık' programı ile teşekkür belgesini aldı.

Programın sonunda; Arife Ünüvar ve Dr. Ruhsar Uçar yazdıkları kitapları günün anısı olarak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz’e hediye etti.

mersin
i̇l sağlık müdürü
emrah ceviz
iletişim ekipleri
Yorum (1)
Ayşe öztürk
Geldiğiniz günden beri çalışma şevkimizi arttırdığınoz için teşekkür ederiz. Gerçekten şanslıymışız. İş barışını huzurunu sayenizde yaşıyoruz. Yolunuz qçık olsun. Ama bizi bırakmayın lütfen
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir