Medimagazin logo

İlk 5 tercihi Tıp'tı! Sağlık çalışanlarından özür dilemişti! Ama merkeze çekildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, 41 ilin valisi değişti. Sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri gündeme gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Bakanlık merkezde bulunan bir göreve atanan valiler arasında yer aldı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
İlk 5 tercihi Tıp'tı! Sağlık çalışanlarından özür dilemişti! Ama merkeze çekildi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle 41 ilin valisi değişti. 23 ilin valisi yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illere vali olarak atandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI SUÇLAMIŞTI

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş merkeze çekilen isimler arasında yer aldı. Erdoğan Bektaş, nisan ayında düzenlediği basın toplantısında sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri nedeniyle eleştirilmişti.


Vali Erdoğan Bektaş: Sağlıkçılar hem kendilerini sıkıntıya sokuyorlar, hem bizi sıkıntıya soktular


 

Vali Bektaşın tepki çeken açıklaması şu şekildeydi:

“Her türlü tedbir alınmasına rağmen maalesef sağlıkçılarımız kendilerini koruyamadılar. Tüm arkadaşlarımızı uyardık. Bu bizim faturamızı ağırlaştıran olay oldu. Normalde sağlıkçılarımızın bize götürdüğü yük olmasaydı bugün belki de geri dönüşü konuşuyor olacaktık”


Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş sağlık çalışanlarından özür diledi


 

vali
zonguldak valisi
erdogan bektas
saglik calisanlarini suclamisti
Yorum (4)
sertaç
Şu pandemi döneminde bir sürü sağlıkçı hastalık kaptı onca sağlıkçı yaşamını yitirdi, hemşireler hasta bakıcılar ayda 100 200 tl döner sermayeyle covid servislerinde çalıştı, kalıcı hiç bir iyileştirme olmadı . Tavan deikleri döner sermayeyi bile sayılı kişiye bir iki ay verdiler. Sağlıkta şiddet yasası diye bir şey uydurdular yine sağlıkçıyı döven elini kolunu sallayarak geziyor. Onca görev şehidinin olduğu bu dönemde bile bizlere bu muameleyi görenler Vali sağlıkçılara laf dedi diye merkeze çekti öyle mi ?? Bu haberi yapan polyanna kimse kalemi dert görmesin..
61
Cevapla
dr tamer
söz ok gibidir yaydan çıkınca geriye alınamaz.cezası olmalı hele birde bu suçlama ve hakareti basın yoluyla yapılınca ...Üzücü.
28
Cevapla
Dr.Cevdett
Merkeze çekilen valiler mülkiye baş müfettişi olarak çalışıyor galiba. Öyle ise valileri denetleme ve teftiş yetkisi bile var baş müfettişlerin. Sanki bir bakıma ödül gibi???
16
Cevapla
Kamil Ömür
Merkeze çekilen valiler hiç bir iş yapmadan otururlar. Tembel adam için aslında iyi ama koltuk seven için kötü. Haftada bir işe giderler. Tam bankamatik memurluğu. İktidar değişir tekrar il valisi olurum umudu taşırlar. % 99 u yeniden il valisi olamaz öyle emekli olurlar. Mülkiye müfettiliği apayrı bir şey.
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir