Medimagazin logo

İlknur hemşire hayatını kaybettiğinde bile 'can vermeye' devam etti

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire İlknur Kocadağ (44), geçirdiği beyin kanaması sonucu girdiği yoğun bakımda 6 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Beyin ölümü gerçekleşen Kocadağ'ın ailesi, kızlarının organlarını bağışladı.
Kaynak: DHA
İlknur hemşire hayatını kaybettiğinde bile 'can vermeye' devam etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire İlknur Kocadağ, 1 Aralık günü beyin kanaması geçirdi. Bir kız çocuğu annesi olan Kocadağ, çalıştığı hastanede tedaviye alındı. 6 gündür yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren Kocadağ'ın dün akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, kızlarının organlarını bağışladı. Hemşire Kocadağ'ın karaciğeri Malatya'da, akciğeri İstanbul'da, böbrekleri ise İzmir'de organ bekleyen hastalara nakledildi.

İlknur Kocadağ için bugün çalıştığı hastanenin başhekimlik binası önünde tören düzenlendi.  Kocadağ'ın ailesinin yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanının katıldığı törende İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Ünal, "Merhumenin ailesinin bu acılı süreçte göstermiş oldukları duyarlılık herkese örnek teşkil etmeli" dedi.

Hemşire Kocadağ, törenin ardından ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

i̇zmir
katip çelebi üniversitesi
atatürk eğitim ve araştırma hastanesi
Yorum (3)
Barnaby Jones (Buddy Ebsen)
Hemşire Hanıma , Kardeşimize Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet olsun... Allah Ailesine ve Sevenlerine Sabır ve Sağlık versin... İşi Gücü Laf üretmek olanlara Örnek olsun... Elbette Millete de... Şiddet Uyguladıkları , Hakaret ettikleri İnsanların Bu İyiliklerini , Güzelliklerini de Unutmasınlar....!
12
Cevapla
seda
allah rahmet eylesin güzel yürekli kahraman hacı arkadaşım ve meslektaşıma.
10
Cevapla
ahmet
Ailesine ve yakınlarına ALLAH sabırlar versin.Ailesi vatana ve millete hayırlı evlat yetiştirmiş yetmemiş hayatın sonunda da hayat vermeye devam etmiş. ALLAH'tan rahmet eylesin
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir