Medimagazin logo

İstanbul'a Türkiye'nin en büyük hastanesi yapılacak: 4 bin 100 yatak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe'de 4 bin 100 yataklı Türkiye'nin en büyük hastanesinin yapılacağını söyledi
İstanbul'a Türkiye'nin en büyük hastanesi yapılacak: 4 bin 100 yatak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL- Binali Yıldırım, Sancaktepe'de Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ve kanaat önderleriyle buluştu.

"Türkiye'nin en büyük hastanesi yapılacak"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Sancaktepe'de Türkiye'nin en büyük hastanesinin inşa edileceğini belirterek, şunları anlattı:

"4 bin 100 yataklı bir hastane kuracağız. Burada 15 bin Sancaktepeli kardeşimize iş sağlanacak. Okullar, hastaneler, fabrikalar, şan şöhret olsun diye yapılmıyor. Yapılan her eser, aş demek, iş demek. Havaalanları, demir yolu, hava yolu kısacası altyapı olmazsa, insanlar nasıl oraya gidip iş yapacak? 15 yılda altyapıya çok yatırım yaptık. Bu yurdun her köşesinde, bu ülkeye sahip çıkan insanlara hizmet yapmak boynumuzun borcudur. Kardeşi kardeşe düşürmek için çalışan zaten çok. Bize düşen, nifak tohumu ekenlere bir cevap vermektir." 

hastane
binali yıldırım
Yorum (5)
bozeren
yata yata güzelleşeceğiz. milletçe.
22
Cevapla
Dr
Her semtin kendi 600 yataklı hastanesi olmalı bu sistem yürümez. Kim nasıl ulaşacak .ambulans turizmi mi yapıyoruz hastanemi. Bir caddede 10 dk da 5 ambulans geçiyor ulaşım .dert Marmara universitesuni şehrin içinden atip yerine acı adem yapılması neyin hesabi
14
Cevapla
m. murat
Seçmeni istihdam edelim diye, gereğinden fazla büyük hastanelerin yapıldığı dünyanın başka bir yerinde de var mı acaba?!
12
Cevapla
hasan çalışkan
O resimde görülen bitmiş daha açılmamamış olan hastane (google veya ibb şehir haritasına bakabilirsiniz) yıkılıp yenisinimi yapacak . bu haberi yapanlarmı, binali beymi yoksa benmi dünyadan bir haberiz.
5
Cevapla
Ali Ozan Şengüder
Resimdeki hastane Prof.Dr.İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma hastanesidir ve tüm poliklinikleri yoğun bir şekilde çalışmaktadır.Yeni yapılacak hastane de Sancaktepe’ye yapılacaktır.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.Saygılarımla
112
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir