Medimagazin logo

İşte İzmir'deki cinayetlerin detayları: Önce eşini öldürmeye çalışmış!

Dr. Fuat Mehmet Park ve Hatice Gülcemal'i öldüren zanlı, Dr. Harun Gülcemal'e de ateş etmeye çalışmış
Kaynak: MEDİMAGAZİN
İşte İzmir'deki cinayetlerin detayları: Önce eşini öldürmeye çalışmış!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN'in edindiği bilgiye göre İzmir Torbalı'da işlenen cinayetlerin iç yüzü ortaya çıktı. Buna göre olay Ertuğrul Mahallesi Dost Yunus Sitesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. Diyarbakır'dan 3 gün önce kente geldiği tespit edilen şüphelinin, kaldığı otele "Enver Y"ye ait kimlikle kayıt yaptırdığı belirtildi. Zanlı olay günü önce Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park (53), evine hırsızlığa girdi. Burada Dr. Fuat Mehmet Park’ı gören zanlı önce Park'ın eşini darp etti daha sonra silahını ateşleyerek Dr. Park'ı yaraladı ve olay yerinden kaçtı

Kanlar içerisinde yere yığılan Dr. Park, ağır yaralandı. Çevre sakinleri durumu polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dr. Park’ı ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Dr. Fuat Mehmet Park, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Dr. Park'ı yaralayıp kaçan zanlı Enver Y. Alpkent Mahallesi 1032. sokakta bulunan Baran Apartmanı’nda yaşayan Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından cerrah Harun Gülcemal’in eşi ev hanımı Hatice Gülcemal'le karşılaştı. Arabalarında bulunan çifti silah zoruyla tehdit eden zanlı nakit para istedi.

Önce Dr. Harun Gülcemal'e ateş etmiş

Yanlarında para olmadığını söyleyen Dr. Harun Gülcemal ve eşi, zanlının silah tehdidiyle evlerine çıktı. Burada yaşanan arbede de zanlı önce Dr. Gülcemal'e ateş etmek istedi ancak silahının tutukluk yapmasıyla doktorun eşi Hatice Gülcemal yaralandı.

Zanlı Enver Y. Dr. Harun Gülcemal'i de rehin alarak zorla bir ATM'ye götürdü. Burada 1500 lira nakit para çektiren saldırgan, ardından tehdit ettiği Dr. Gülcemal'i serbest bırakıp kaçtı.

Yapılan araştırma sonucu şüphelinin Yazıbaşı Mahallesi'nde bulunan bir otele giriş yaptığını belirleyen ekipler, otelin etrafında geniş güvenlik önlemi aldı. Bu sırada polisin geldiğini fark eden zanlı birinci kattaki odanın penceresinden atlayarak markete girdi.

Markettin arka tarafından bulunan pencerenin camını kırarak kaçmaya çalışan zanlıyı fark eden polis ve jandarma ekipleri teslim ol çağrısında bulundu. Zanlının ateşle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada polis memuru Yaşar Kahırlı ağır yaralandı.

Bu sırada kendisini fark eden polislerin "teslim ol" çağrısına ateş ederek karşılık veren Enver Y. (30) çıkan çatışmada göğsünden yaralandı. Enver Y. 112 Acil Servis ekiplerince Torbalı Ayrancılar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Zanlının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Enver Y'nin dünkü çatışmada da ayağından vurulduğu öğrenildi.

Cezaevinden yeni çıkmış

1'i doktor 2 kişiyi öldürüp, bir polisi ağır yaralayan saldırganın sabıkası olduğu ortaya çıktı. Çok sayıda suçtan kaydı bulunan Enver Y'nin, son olarak ''yağma'' suçundan cezaevine girdiği belirlendi. Yakın zamanda tahliye edilen zanlı, polisle çatışma yaşadığı markette görevliye ''Dışarıda düşmanlarım var. Buradan çıkmama yardım et. Düşmanlarım var beni öldürecek' dediği iddia edildi.

Hatice Gülcemal'in cenazesini yakınları aldı

İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Hatice Gülcemal'in cenazesi, eşi Harun Gülcemal'in de arasında bulunduğu yakınlarınca alındı. Harun Gülcemal'in yakınlarının desteğiyle geldiği İzmir Adli Tıp Kurumu önünde güçlükle ayakta durduğu görüldü. Hatice Gülcemal'in cenazesinin memleketi olan Sivas'a götürüleceği öğrenildi. 

Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Park'ın cenaze işlemlerinin ise İzmir Adli Tıp Kurumunda sürdüğü belirtildi. 

i̇zmir cinayetleri
darp
şiddet
izmir
dr. fuat mehmet park
112 saglik
dr. harun gulcemal'
hatice gulcemal'
Yorum (5)
Dr
Kiralık katille. hırsızlık ve gasp süsü verilmiş planlı dr cinayeti olduğunu yazan kaynaklar var azmettirici bu şekilde planlamis.ucu kendine ulasmasin diye .
35
Cevapla
Ahmet caymaz
Malesef sebep hırsızlık değil yine hastanede gelişen olaylar. Sanırım siz de yakımda ayrıntıları öğrenirsiniz. Ameliyat sonrası gelişen bir durum
33
Cevapla
se
Korku filmi gibi ,akılla izahı zor olaylar ve trajediler yaşanmış. Allah rahmet eylesin ancak gerçeklerin ortaya konması ve doğru açıklamaların kamuoyu ile paylaşılması gerekmekte.
7
Cevapla
Sonsuz
Yaw bir dürüst davranın güya hırsızlık amacıyla işlenmiş. Külliyen yalan adam hırsızlık için iki farklı sağlıkçı mı bulmuş.? Akp sağlıkta devrim yapmış ya güya insanlar çıldırdı işte bu bozuk düzende.
10
Cevapla
Ali çiftçi
değerli hocam öncelikle şunu zin ve tüm sağlık camiasının başı sağolsun öncelikle eşinize ve torbalı sağlık mudurumuz doktorum zun başı sağolsun bende bır sağlık çalışanı yakini olarqk acinizi paylasmak istiyoeum. allah im sabır versin tekrar allah rahmet eylesin basınız sağolsun saygilarim ile
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir