Medimagazin logo

İzmir'de, asistan doktor kendini astı

İZMİR'de, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Asistan Dr. Tayfun Ö. (31), kendini asarak yaşamına son verdi.
İzmir'de, asistan doktor kendini astı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, bu sabah saatlerinde, Karabağlar ilçesinde meydana geldi. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortapedi Servisi'nde görev yapan Asistan Dr. Tayfun Ö. işe gitmeyince, meslektaşları merak etti. Tayfun Ö.'nün hastane yakınındaki evine giden polis ekipleri, çilingir yardımıyla eve girince, kendini asan doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Tayfun Ö.'nün cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

FETÖ'CÜ KOMUTANLAR NEDENİYLE ASKER OLAMAMIŞ

Bekar olan ve yalnız yaşayan Tayfun Ö.'nün, daha önce Kara Harp Okulu 3'üncü sınıfta okurken, FETÖ'cü komutanların baskısına dayanamayıp okulu bıraktığı ve daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gördüğü, bir süre de Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Ayrılan ve Atılan Askeri Öğrenciler Platformu Koordinatörlüğü yaptığı öğrenildi.

 

 

izmir
asistan
intihar
Yorum (3)
Hasan Akdemir
Her geçen gün yetişmiş, kaliteli beyinleri kabul edilemez şekillerde kaybediyoruz. Sürekli siyasi analiz ve anketlerle uğraşılacağına bir de toplumsal psikolojik değişimimiz konusunda araştırmalar yapılmalı.
80
Cevapla
bu doktor paracı
mobbing öldürüyor...toplumun sadece %2 si zeki... oda elden gidiyor...bu nedir böyle....melike adlı bir bayan asistanın kendini öldürmesiyle başlamıştı..hatırlarsanız...sistem ve insanlar takdir etmiyor, para vermiyor,... tekdir ediyor, dövüyor....
70
Cevapla
Earl Grey
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar dilerim. Bu kardeşimizin içşnde bulunduğu sıkıntıyı farketmeyen tüm kıdemlilerine, uzmanlarına yazıklar olsun. Yazıklar olsun sizlere.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir