Medimagazin logo

İzmir'de doğum uzmanı doktor 6. kattan atlayarak intihar etti

İzmir'de özel bir hastanede kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Doktor Ş. A, oturduğu evin 6. katındaki balkondan atlayarak intihar etti.
Kaynak: Habertürk
İzmir'de doğum uzmanı doktor 6. kattan atlayarak intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, gece saatlerinde Bornova ilçesinde 116 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 6 ay önce eşinden boşanan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Dr. Ş. A, 6. kattaki evinin balkonundan kendini aşağıya bıraktı. Ş. A'nın yerde hareketsiz şekilde yattığını gören çevre sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ş. A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz doktorun cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

doktor intihar etti
kadın doğum uzmanı
izmir
doktor
intihar
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Yetişmiş beyinleri sapır sapır manasız bir şekilde kaybediyoruz. Toplumsal desteğimiz, aile bağlarımız zayıfladıkça böyle stresli mesleklerde çalışan insanların tutunacak dalları kalmıyor. Allah rahmet eylesin.
51
Cevapla
son
son 1 yıl içinde ''1 psikiyatri uzmanı ve 2 ob&gyn'' intihar etti... hiç intihar eden ''hastane patronu'' yok...çok ilginç geldi ...napıyım...fesatlandım...
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir