Medimagazin logo

İzmir'de hastanede çıkan kavgada iki görevli yaralandı... İki kişi gözaltında

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, çocuğun ziyaretine izin vermeyen güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında çıkan kavgada iki görevli yaralandı, iki kişi gözaltına alındı
Kaynak: AA
İzmir'de hastanede çıkan kavgada iki görevli yaralandı... İki kişi gözaltında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, hastanede göz tedavisi gören Osman A'yı (80) ziyaret etmek isteyen grupta bulunan 6 yaşındaki çocuğun, sağlığı açısından ziyaretinin uygun olmadığını söyleyen güvenlik görevlileri Özlem K. ve Bedri K. ile hasta yakınları arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine hasta yakınları, güvenlik görevlilerine sopayla saldırdı. Kavgada iki görevli yaralandı. 

Boynundan yaralanan Bedri K, 13 yaş altındakilerin hastaneye alınmaması kuralını hasta yakınlarına hatırlattıklarını ancak şiddetle karşılaştıklarını ifade etti. 

Kafa travması geçiren Özlem K. ise hasta yakınlarının kafasına vurduklarını, küfür ve tehdit savurduklarını ileri sürerek saldırganlardan şikayetçi olduğunu kaydetti. 

Bu arada kavga anına ilişkin görüntüler, hastane çalışanlarının kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
 

bozyaka eğitim ve araştırma
hastane
güvenlik görevlisi
Yorum (2)
Mehmet
İki saat sonra tekrar bırakılırlar .Travmayı yaşıyan yaşadığı ile kalır.Örneklerini çokça gördük.Umarım farklı birşey bu sefer yapılır.
26
Cevapla
acilde
dün acilde 24 saat nöbet tuttum.hasta yakınının saldırı ve hakaretlerine uğradım.ben ve hemşire arkadaşlar çok çok çirkin küfürler yedik.bizi bu hale getiren yöneticilerimize hakkımızı helal etmiyoruz.daha önceleri beyaz kod verdiğim bir vaka 2 yıl oldu daha mahkeme açılmadı.yazıklar olsun ,sağlıkçıyı bu hale düşürenlere.
33
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir