Medimagazin logo

Kahramanmaraş'ta iğnenin yan etkilerini söyleyen doktor darbedildi

Kahramanmaraş'ta bir genç kız, tedavi için geldiği hastanede doktorla tartıştıktan sonra masasını dağıttı.
Kahramanmaraş'ta iğnenin yan etkilerini söyleyen doktor darbedildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KAHRAMANMARAŞ-Olay, cuma günü akşam saatlerinde Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası'nın acil servisinde meydana geldi. İddiaya göre S.K, rahatsızlanarak gittiği hastanede doktor Merve Albayrak'a iğne yaptırmak istediğini söyledi.

Albayrak, iğneyi yapabileceklerini ancak ciddi yan etkileri olduğunu belirterek genç kızı uzman doktora yönlendirdi.

Bu sırada anne M.K. (42), yan etkilerinden dolayı kızının iğneyi yaptırmaktan vazgeçebileceğini söyleyerek, tepki gösterdi.

S.K. de doktor Merve Albayrak'a saldırıp, darbetti. Genç kız daha sonra doktorun odasını dağıtıp, yere yattı, sinir krizi geçirdi.

Acil serviste görev yapan diğer doktor, sesleri duyup Albayrak'ın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri S.K. ve M.K'yi gözaltına alarak karakola götürdü.

Doktor Merve Albayrak ise aldığı darp raporu ile karakola giderek şikayetçi oldu.

kahramanmaras
necip fazil sehir hastanesi
sağlıkta şiddet
Yorum (2)
sağlıkta
En çok saygı, itibar gösterilmesi gereken meslek ayaklar altında... Yazıklar olsun. Başka herhangi bir yerde yapabiliyor mu bu rezilliği ? Örneğin adliyede... Dağıtabiliyor mu hakimin savcının masasını ?
47
Cevapla
ömer hayyam
millet hastalık duymaktan nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet yan etki duymaktan nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet komplikasyon duymaktan nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet ameliyat olmalısını duymaktan nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet yoğun bakımda ölmekten nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet gerçek verileri duymaktan nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet doğum komplikasyonu yaşamaktan nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet sağlık için harcama yapmaktan nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. millet akıl verilmesinden nefret ediyor " HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN" duymak istiyor. .... GERÇEKLERDEN KOPAN İNSANLARIN TEPKİKERİ UÇLARDA OLUR HER ŞEY NORMAL, İNŞAALLAH , ALLAHIN İZNİYLE İYİ OLACAKSIN şeklindeki sözleri kullanıp, hastalıklı bir topluma uyum sağlamış olmak, bir sağlık göstergesi olamaz.
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir