Medimagazin logo

Kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti, hastalar 'Bize başka doktorlar bakamaz mı?' dedi!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Murat Ceyhan geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. İddiaya göre mesai arkadaşları talihsiz doktora müdahale ederken, bazı hastalar ''Bize başka doktorlar bakamaz mı?'' dedi. Yaşanan vurdumduymazlık pes dedirtti.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti, hastalar 'Bize başka doktorlar bakamaz mı?' dedi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Tabipleri Birliği (TTB), İzmir'in Karabağlar ilçesindeki 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Murat Ceyhan’ın bugün görev başında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ!
Kalp krizi geçiren doktoru hayata bağlamak için meslektaşları seferber olurken, ASM'nin dışında bekleyen hastalardan bazıları bir an önce muayene olmanın fırsatını arıyordu. Hayatını kaybeden Ceyhan'ın çalışma arkadaşlarından Elçin Akça, hastalardan birinin sarf ettiği ''Bize başka doktorlar bakamaz mı?'' sözlerini ve yaşadıkları o korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Doktor Elçin Akça'nın yaptığı yürek sızlatan o paylaşım:

dr. murat ceyhan
turk tabipleri birligi
kalp krizi
Yorum (14)
mert
halk iyice kontrolden çıkmış durumda. yaptıklarının çok iyi olduğunu düşünüyorlar. doktorlar defansif tıpa dönüyor haberleri yok. bu iblisliğe birileri dur demeli bu ancak etkili ve yetkili tüm hekimleri kapsayan bir doktor sendikası ile yapılabilir.
22
Cevapla
dr.R.Y
Allah rahmet eylesin meslektaşımıza.Üzüldüm... Ülkemizde hekimlik kadar hor kullanılan ve yıpratılan başka meslek var mı..? Hem zor, stresli ve ağır sorumluluk olacak; hem değerli ve saygın olacak; hem de böylesine hor ve hakir kullanılabilecek bir meslek...!? Yetkililere sesleniyorum: Hekimlik çok yara aldı, hekimlerin psikolojisi çok yıprandı, mesleki motivasyonları yerlerde sürünüyor! Bu durumu gözardı etmeyin ve eyleme geçin lütfen..Ülkemiz ve milletimiz için..!
18
Cevapla
dr ceyar dallas
Kendini paralayan doktor arkadaşlar çabanızı sadece Allah takdir edecek...o yetiyorsa lafım yok!
32
Cevapla
bozeren
işte bu kadar.
37
Cevapla
drsurgeon
Ne bekliyorsunuz ki arkadaşlar. Bizim kendi yönetici HEKİM!!! arkadaşlarımız bizi baltalıyor başkasının yaptığını çok görmüyorum artık....kendi meslektaşımız olmayan yöneticilerle yönetilmek dileğiyle .(Vefat eden arkadaşımıza Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin )
54
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir