Medimagazin logo

Kılıçdaroğlu'na hakaret eden doktorun görevine son verildi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve vefat eden annesi Yemuş Kılıçdaroğlu'na hakaret eden doktorun görevine son verildi
Kılıçdaroğlu'na hakaret eden doktorun görevine son verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve 88 yaşında vefat eden annesi Yemuş Kılıçdaroğlu'na hakaret eden doktor Mahmut Arslan'ın görevine son verildiğini açıkladı.

Muharrem Usta, Mahmut Arslan'la ilgili resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"İNCELEME TALİMATI VERDİM"

"Grubumuzda çalışan bir kişinin sosyal medya paylaşımıyla ilgili şimdi bilgi sahibi oldum. Kişisel bir paylaşım olmakla beraber inceleme talimatı verdim. Medical Park her türlü ırkçı/mezhepsel söylemin şiddetle karşısındadır.

"İŞİNE SON VERİLMİŞTİR"

İnceleme sonucu gerekli aksiyon alınacaktır. Ayrıştırıcı, saldırgan ve ağır hakaret içeren bu söylemin ülkemizin barış iklimine ağır bir darbe vuracağı muhakkaktır. Fay hatlarıyla oynayanlar bu ülkeye en büyük kötülüğü yapanlardır.

İnsan Kaynakları birimimiz konuyla ilgili kişinin savunmasını alarak hukuk birimimize aktarmıştır. Kurum içi yaptığımız değerlendirme sonucu ilgili kişinin işine son verilmiştir."

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun mezhebini ötekileştiren doktor Arslan, "Anasını ….. dua etsin" demişti.

kemal kılıçdaroğlu
medical park
mahmut arslan
Yorum (10)
se
Eleştiri sınırlarını aşıp terbiyesizlik ve ırkçılık yapmış, muhtemel çok pişman olmuştur ama çok geç. Bu tip haddini aşanlara hukuksal anlamda da ceza gerekiyor.
77
Cevapla
MURAT
İşten çıkartmak yetmez.bu canlının (adamın yazdım,sildim) doktorluk yapmaması gerekir.,çünkü doktor ırkçı,mezhepçi ve bu kadar nefret dolu olamaz,olmamalıdır.
61
Cevapla
Wes Studi
Meslektaşımız demeye utandığım şahıs için "Gerekeni" yapan Medikal Park yetkililerini ve yöneticilerini Tebrik Ediyorum... Eğer Türkiye ittifakı kurulacaksa bu şekilde hareket eden , aklı selim , vicdanı hür idarecilerle , yöneticilerle kurulacaktır..
53
Cevapla
dr
doktor dövene ceza yok.kılıçtaroğlunu yumruklayana ceza yok.doktoru ezen ezene.
36
Cevapla
Port
Doçent olur başhekim olur ama insan olamaz bu zamanda.
35
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir