Medimagazin logo

Kocaeli'de kaybolan doktorun cenazesine ulaşıldı

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Uğur Tolun (51), arama çalışmalarının 5'nci gününde ölü olarak bulundu
Kaynak: İHA
Kocaeli'de kaybolan doktorun cenazesine ulaşıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kocaeli'de 13 Ocak'ta kaybolan doktor Uğur Tolun'un cansız bedeni, aramaların 5'inci gününde evinin yakınındaki menfezde aracının içinde bulundu.


Kaybolduktan 5 gün sonra ölü olarak bulunan doktorun cenazesi memleketine uğurlandı


Edinilen bilgiye göre Kocaeli'de özel bir hastanede çalışan ve 5 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Dr. Uğur Tolun’un cansız bedenine ulaşıldı. Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı 51 yaşındaki Tolun'un cansız bedeni, 200'ün üzerinde arama kurtarma ekibince sürdürülen arama çalışmalarının 5'inci gününde bulundu.


Günler sonra ölü bulunan doktorun boyun travması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi


Tolun'un cansız bedeni, Derbent'te oturduğu sitenin yakınındaki menfezin altında aracının içerisinde bulundu. Tolun'un cansız bedeni yapılacak inceleme sonrasında morga kaldırılacak.

 

kartepe
ortopedi ve travmatoloji uzmani ugur tolun
cenaze
Yorum (3)
Ö.Faruk Atay
Olay büyük ihtimalle cinayettir.Doktoru öldürüp aracının içine koyan caniler, bilahare olaya kaza süsü vermek için arabayı ters döndermiş olmalılar.Ceza olarak ağırlaştırılmış müebbed hapsin bu menfur fiilin tam cezai karşılığı olacağını düşünmüyorum.Tam karşılığı ölüm cezası olsa gerekdir.Allah meslekdaşımıza rahmet eylesin.Ailesinin başı sağolsun.
3
Cevapla
hakan aslan
Çok üzülüdüm. Alman arabasının markasına haber verilse idi arabanın yerini markası söyleyebilirdi. AFAD ın aklında olsun.
3
Cevapla
Hakan Aslan
GSM ve Akıllı telefon akıllı cihaz ve GPS hareketliliklerinin kesişmeleri de araştırılmalıdır. Google da vs. anında kesişmeler yanyanalar vs. çıkıyor.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir