Medimagazin logo

Konya'da doktor darp edildi! Doktor tedavi altında, darp edenler gözaltında

KONYA'da, acil servise getirdikleri hastalarına öncelik tanınmasını isteyen 3 kişi, doktor Mustafa Öztürk'e tekme tokat saldırdı. Doktorun sol ayağında kırıklar meydana gelirken, saldırganlardan 2'si gözaltına alındı, 1'i kaçtı.
Kaynak: DHA
Konya'da doktor darp edildi! Doktor tedavi altında, darp edenler gözaltında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KONYA - Olay, dün saat 23.00 sıralarında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi.  İddiaya göre, A.Ç., E.Ç. ve A.Ç., acil servise getirdikleri hastalarına öncelik tanınıp, tedaviye alınmasını istedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada 3 kişi, doktor Mustafa Öztürk'e saldırdı. Tekme ve yumruk darbeleriyle dövülen Öztürk'ün sol ayağında kırıklar oluştu. Polisin müdahale ettiği olayda saldırganlardan A.Ç. ve A.Ç., gözaltına alındı. E.Ç. ise kaçtı. 2 şüpheli sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilirken, polis kaçan E.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Sağlık görevlilerine uygulanan şiddetin sona ermesini isteyen İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, ''Tek amacı insan hayatına hizmet etmek olan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddeti her ne sebeple olursa olsun insanlık dışı buluyor ve kınıyorum. Bu tür olaylara hiçbir şekilde tahammül edemeyiz.  Adli sürecin başından sonuna kadar takipçisi olacağımızın özellikle bilinmesini istiyorum''dedi.  

konya
konya eğitim ve araştırma hastanesi
mustafa öztürk
Yorum (9)
sağlıkta
Magandalara , psikopatlara, sosyopatlara yargı tarafından göz açtırılmaması gerekiyor. Tuttuğun gibi tıkacaksın içeri. Ya kodese , ya tımarhaneye. YENİ BİR SAĞLIKTA ŞİDDET YASASI ŞART. BU REZİLLİKLERE SON VERMEK İÇİN. NE OLURSA OLSUN DOKTORA EL KALKMAMASI İÇİN, DİL ÇIKMAMASI İÇİN...
57
Cevapla
Hasan Akdemir
Bir şey sürekli gündemde böyle tutulursa etki-tepki kanunu gereği, yakında okuduğumuzda yanlış mı görüyorum dediğimiz şöyle bir haber olabilir : " Sağlık çalışanı tarafından darbedilen iki kişi yoğun bakımda tedaviye alınırken hastane idaresinde patlayan bomba sonrasında parçalanan cesetlerin teşhis çalışmaları için DNA analizleri devam etmekte "
36
Cevapla
Mr.Zotto
Olayı medyada sıcak tutarsak tutuklu yargılanırlar yoksa 2 günde serbest. Şikayetçi olmanı tavsiye etmem. 3 yıl sürecek mahkemede defalarca işyerinden izin alıp gidecen, bu sürede tehdit araya girenler vs hariç ...kıravat papyon vs takıp hakime ayağa kalkacak. hakim ceza verip paraya cervirip onu da erteleyecek. Birdaha dr ayağı kırmazsa 250 tlyide ödemeyecek. Boş ver şikayetçi olma Allah belalarını versin de geç...
207
Cevapla
Sıradan Biri
Boşuna uğraşmasaydınız adliyeye falan sevk ederken. Nasılsa ifadelerini alıp serbest bırakacaksınız!
25
Cevapla
Sinan
...Sözlü saldırı sebebiyle geçen hafta bir asistaninimizin mahkemesinde hakim sahitlerin tekrar dinlenmesi kararı aldı. Hakim mahkemeyi sonuçlandırmak yerine bezdirme politikasi uyguluyor. Mağdurları şikayetçi olduklarina, sahitlerin şahitlik yaptigina pişman etmek istiyor. Doktor görevini kötüye kullansa hakim hemen doktoru suçlu bulur. Ama hakime kimse ses cikartamiyor.
41
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir