Medimagazin logo

Koronavirüsten hayatını kaybeden doktor hastaneden törenle uğurlandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Kenan Alioğlu, korona virüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alioğlu için görev yaptığı hastanenin önünde tören düzenlendi.
Koronavirüsten hayatını kaybeden doktor hastaneden törenle uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KOCAELİ-Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapan Dr. Kenan Alioğlu’nun bir süre önce yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıktı. Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada rahatsızlanan ve durumu ağırlaşan Alioğlu, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisine burada devam edilen doktor, durumunun daha da ağırlaşması üzerine entübe edildi. Alioğlu, uygulanan bütün tedavilere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 43 yaşında vefat eden doktorun, meslektaşlarının bütün ısrarlarına rağmen aşı olmadığı öğrenildi.

Meslektaşları gözyaşlarını tutamadı
Öte yandan, hayatını kaybeden doktor için bugün görev yaptığı hastanenin bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Alioğlu’nun annesi Şahver Alioğlu, babası Bedrettin Alioğlu, kız kardeşi Sibel Alioğlu, yakınları, meslektaşları, il ve ilçe protokolü katıldı. Cenaze töreninde Alioğlu için dua eden meslektaşları ve yakınları göz yaşlarını tutamadı. Alioğlu, daha sonra omuzlara alınıp cenaze aracına yüklenerek son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşları, Alioğlu’nun tabutunun üzerine karanfil bırakarak veda etti.

"Sonu böyle bitmemeliydi bu filmin"
Hayatını kaybeden Kenan Alioğlu ile uzun süre birlikte çalıştıklarını söyleyen Uzm. Dr. Savaş Şanıvar, "Kenan Alioğlu deyince gülen bir yüz geliyor aklımıza. Böyle olmamalıydı. Sonu böyle bitmemeliydi bu filmin. Kenan bize çok güzel anılar bıraktı ve bu anılar devam etmeliydi. Birlikte dip dibe çalıştık. Çok üzgünüm. Sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

"İnşallah bir daha böyle üzücü bir olay yaşamayız"
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Metin Akyıldız ise "Uzman arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Genç bir arkadaşımız, neşeli hayat dolu bir arkadaşımız, uzun yıllardır hastanemizde hizmet vermekteydi. Korona virüs sebebiyle yoğun bir tedavi süreci geçirdi ama maalesef yanıt alamadık. Onun üzüntüsü içerisindeyiz. Hepimizin başı sağ olsun. İnşallah bir daha böyle üzücü bir olay yaşamayız" diye konuştu.
Dr. Kenan Alioğlu'nun cenazesi, ikindi namazını müteakiben İzmit Yahyakaptan Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Kocaeli Kent Mezarlığında toprağa verilecek.

dr. kenan alioglu
koronavirüs
Yorum (4)
çok üzgünüm
Yerin nasıl dolar, nasıl unuturuz seni be arkadaşım, 3 haftadır çok çok üzdün bizi, tedirgindim, ama yinede Kenan güçlüdür, döner, "kefeni yırttı"n diye espiri yaparız diye hayal ediyordum. Evlenecektin, düğününde oynayacaktık, söz vermiştik, oldu mu bu şimdi..oysaki sen bize hep neşe kaynağı olmuştun, belki sen bilmezsin ama mutsuz hissettiğimde gözüm hep seni arardı, bitmeyen neşen ve kahkahanla morelim biraz düzelsin diye. Bize çok güzel anılar bıraktın. Bugün kendimi tutamadım çok ağladım ama bundan sonra seni hep gülen yüzünle ve yüzümde bir tebessümle hatırlayacağım, nur içinde yat...
14
Cevapla
Burak taylama
Bu arkadaşımız aşısızdı maalesef. Haberde aşısız olduğunu kasıtlı olarak yazmadığınızı düşünüyorum.Zira haber kaynağı aşısız olduğunu yazıyordu.
12
Cevapla
Yaşar Bülent
Türkiye'de bilimsel tıp eğitiminde ciddi problem var, insanlar doktor oluyorlar ama hala neden sonuç ilişkisi kuramıyorlar..Karşınızda katil bir virus varken siz hala komplo teorilerinin peşinde gitmemelisiniz..
10
Cevapla
bir vatandaş
Aşısız olsa idi büyük puntolarla başlıkta yazardı. Allah rahmet eylesin.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir