Medimagazin logo

Manisa'da rüşvet aldığı iddia edilen hekim gözaltına alındı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Mustafa K. E., rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olay, Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan Celal Bayar Üniversitesi'nde meydana geldi
Kaynak: Yeni Asır
Manisa'da rüşvet aldığı iddia edilen hekim gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bel fıtığı olan ve karın bölgesinde yağların toplanması sonucu yürüyemeyecek hale gelen Sevinç Tosun (52) isimli hasta, ameliyat olmak için kızı ile geldiği hastanede Plastik Cerrahi Bölümde görevli Yrd. Doç. Dr. Mustafa K. E. ile görüştü. Görüşme sonrası doktor bu ameliyatı yapabileceğini söyleyerek, "Masrafı 8 bin 600 lira. Parayı isterseniz hastaneye yatırmayın bana elden 5 bin 600 lira verin ameliyatınızı yapalım" dedi

HASTANE BAŞHEKİMİNE BİLDİRDİ

Konuşma sonrası yaşlı kadının kızı Yeşim Kadriye Pınar, doktorun elden para istemesinden şüphelenerek durumu hastane başhekimine bildirdi. Hastane başhekimi ise, daha önce de buna benzer duyumlar aldığını fakat hasta yakınlarının şikayetçi olmamasından dolayı bir şey yapamadığını, şayet şikayetçi olurlarsa gerekli soruşturmayı başlatacağını söyledi.

SERİ NUMARALARI ALINDI

Yeni Asır'dan Serkan Özcan'ın haberine göre; Bunun üzerine Pınar, Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek doktorun rüşvet aldığı iddiası ile şikayetçi oldu. Doktorun istediği 5 bin 600 lira paranın polis tarafından seri numaraları alındı.

Hastaneye tekrar giden hasta yakınları, seri numaraları alınan paraları doktora verdi. Kısa süre sonra odasına giden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, doktoru gözaltına aldı.

ASİSTANLARI TEHDİT ETTİ

Öte yandan olayın ardından ameliyat olan yaşlı kadının odasına gelen doktorun asistanlarının hastayı, "Bir daha bu hastaneye gelemeyeceksin, pansuman olamayacaksın" gibi tehdit ettikleri iddia edildi.

celal bayar üniversitesi
rüşvet
plastik cerrahi
Yorum (8)
Dr naim ünsal
Kesinlikle inanmıyorum.saçma sapan bir haber.resimle filan süslemek nedir acaba
47
Cevapla
kerim nefis
yapmayın arkadaşlar nolur bunu yapmayın bu paraya bu iş yapılmaz deyip gerekirse hep birlikte topluca iş bırakmayı düşünün ama bıçak parası denen şu illeti almayı kendinize hak millete ise reva görmeyin. katılıyorum bu maaşlara bu dönerlere bu iş kesinlikle yapılmaz ama BİR YANLIŞ DA BAŞKA BİR YANLIŞLA DÜZELTİLMEZ. özlük haklarının arttırılması konusunda kendileri hiçbir çaba göstermediği gibi karar alıcıları bu konuda karar almaya zorlamak için başkaları tarafından atılmaya çalışan adımlara katılmaya tenezzül bile etmeyenlerin sonu öyle veya böyle acıdır.
62
Cevapla
Frödo Babinski
Ne yazık ki günümüz koşullarında haberin doğru olma olasılığı bir hayli yüskek... Bu durumlara düşmeye asla değmez... Yarı Aç , yarı tok kalalım daha iyi... Her defasında haklı iken haksız duruma düşmek işte böyle birşey.. Keşke yanılıyor olsak. Günümüzde vatandaş bu gibi fırsatları kaçırmaz.. Basın ise hiç affetmez.. Yargı sistemimizde sayıları çok az olsa da hala vicdanlı hukukçularımız var.. Sistemde tek güvenilecek yer , can simidi de yine orası...
32
Cevapla
Şevki MELİKOĞLU
Madem şikayetçi olacaksın neden ameliyat oldun, el ve bilgi becerisini bedavaya getirmenin diğer yöntemi.
53
Cevapla
metin
Bu olay devede tırnak.Böyle bi Türkiye gerçeği var ne yazık ki.Yani suç üstü de yapılmış neyine inanılmıyor daha.Meslek korumacılığı yapmaya gerek yok.Doğruya doğru.eğriye eğri olmak lazım.
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir