Medimagazin logo

Melis hoca: Doktor yapmıyorum derse tehdit edin!

Türkçe öğretmeni olması mümkün olmayan bir öğretmenden sosyal medyada doktora tehtit!
Melis hoca: Doktor yapmıyorum derse tehdit edin!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sosyal medyaya düşen bir whatsup konuşması gündeme oturdu. Veli grubu olduğu düşünülen bir grupta, Melis Hocanın yazdıkları doktorlara şiddetin artık bir öğretmen tarafından apaçık bir hale geldiğini gösterdi. 

Melis Hocanın paylaşımı şöyle:

'Çocuklarınızı bu hafta içi herhangi bir gün sağlık ocağına götürüp genel sağlık taraması yaptırmanız gerekmektedir. Doktora bu şekilde söylerseniz gerekli müdahaleyi yapacaktır. Doktorun verdiği kağıdı da bana getireceksiniz. Doktor yapmıyorum falan derse tehtit edin papmak zorundalar'


Doktorlarla öğretmenler arasındaki 10 fark


 

doktora şiddet
whatsup
Yorum (16)
Melisin suçu ne
Meliste böylesine onarılmaz yara bırakan hekim arkadaşımızı tebrik ediyorum :)
17
Cevapla
ömer hayyam
yıllardır söylüyorum zaten... bu öğretmenlerdeki histeri apayrı , bambaşka bir şey diye... bu bir melis olayı değil..., ayrıca bu öğretmenlerin rapor alma histerileride bam başka ...1 tanesine rapor verdiğinizde şehirin tamamı zaten kapında ... kapında yığılmasını bırak komşu illerdeki öğretmenler dahi raporrrrr kuyruğu yapıyor... bu öğretmenlerden hekimlere olan tacize çok ağır yaptırımlar gelmeli... hayır "tehtit" olarak da yazılmaz... "tehdit" doğrusu....birde öğretmen olacak
3
Cevapla
Port
Melis hocayı suçlamayın.sistem böyle işliyor.
4
Cevapla
Prof
Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Rahmetli annem de iyi bir öğretmendi. Ama her meslekte iyisi, kötüsü, eğrisi, doğrusu vardır. Doktoru "tehtit" edin diyen bu "öğretmen"i , bu kutsal mesleğe yakışmayan davranışından dolayı kınıyorum.
6
Cevapla
Okan Orbay
Bence melis hoca Türkçe öğretmeni de değil hangi edebiyatçı tehdit ı tehtit diye yazar ki?Lütfen bütün öğretmenleri töhmet altında bırakmayalım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir