Medimagazin logo

Meme muayenesinde fotoğraf çeken hekim: 'Görüntüleri hocalarıma göstermek için çekmiştim'

İZMİR'de, kadın hastalarının mahrem görüntülerini çekerek bir internet sitesi aracılığıyla yaydığı iddiasıyla gözaltına alınan doktor, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: DHA
Meme muayenesinde fotoğraf çeken hekim: 'Görüntüleri hocalarıma göstermek için çekmiştim'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Emniyetteki işlemlerin ardından öğle saatlerinde sağlık kontrolünün ardından Bayraklı'daki İzmir Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, yaklaşık 4 saat boyunca savcılıkta ifade verdi. İfade verme işleminin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheli, 21.20 sıralarında adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Şüpheli E. B. Ç tutuksuz yargılanacak.


Meme muayenesinde gizli fotoğraf çeken doktor gözaltına alındı


İZMİR'de meme muayenesi sırasında hastalarının görüntülerini çeken doktor E.B.Ç'nin ifadesinde, "Görüntüleri hocalarıma göstermek için çekmiştim" dediği öğrenildi.

ONLARCA KADINA AİT GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde meme muayenesi sırasında bir doktor tarafından çekilen onlarca kadına ait görüntülerin bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanmasının ardından ortaya çıkan skandalla ilgili soruşturma sürüyor. Skandalın ortaya çıkmasının ardından görüntüleri çeken doktor E.B.Ç, gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen doktor, tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi. Mahkemece adli kontrolle serbest bırakılan E.B.Ç'nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı.

E.B.Ç.'nin ifadesinde görüntüleri çektiğini kabul ettiğini ancak siteye kendisinin yüklemediğini belirttiği öğrenildi. Görüntüleri neden çektiği sorusuna ise E.B.Ç.'nin, "Hocalarıma göstermek için çekmiştim" dediği öğrenildi.

POLİS MUAYENE LİSTESİNDEN KADINLARA ULAŞACAK

Öte yandan İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Polisin hastaneden, doktorun muayene ettiği hastalardan görüntüleri yayınlananlara ulaşmak için kayıt listesini de talep edeceği öğrenildi. Doktorun ev, araç ve işyerinde yapılan aramalarda el konulan 3 hardisk ve 2 telefon da incelemeye alınmıştı.

hasta mahremiyeti
hasta gizliliği
internet sitesi
Yorum (7)
as
Kimse doktoru sevmiyor. Sıradan insanlar doktorları bu kadar rahat şikayet ederken, ismini değiştirip şikayet etmek en mantıklı şeçenek.
11
Cevapla
okan mengücük
Sevgili arkadaşlar EBÇ ve doktor olan ailesini tanıyorum Araştırılmadan medyaya servis edilen bu haber sonucunda nasıl yıprandıklarını gördüm Mesleğinin ilk yıllarında pırıl pırıl idealist bir doktorun ve ailesinin bu şekilde yıpratılması çok üzücü Umarım medya doğrular çıkınca da aynı hassasiyeti gösterir
15
Cevapla
Dr Muzaffer
Başlığı degistirin lütfen "fotoğraf çeken hekim" nedir? Bu sapikligi yapan hekim değildir, olamaz.
12
Cevapla
Frankie Bellevan
Değerli Meslektaşımız ( ! ) ::: Hıocalarımıza Takdim edeceğiniz ama edemediğiniz Çekilen Vak'a Görüntülerini de Hocalarımız yayınlanan ve yayınlanmaya devam edilecek Olan Tüm Saygın ( ! ) Sitelerden izleyip aralarında Tartışır Dururlar... Milleti Salak ve Enayi yerine Koyuyor kendince... Memleketteki Herkes " Palu " Family Mi ???
14
Cevapla
özkan karaca
Sn. Okan bey zanlının avukatı olsa gerek kendisini iyi savunuyor, fakat olayın komplo olma ihtimali çok düşük. Hangi hekim hocasına göstermek için masasından fotoğraf çekip internette yayınlar? Biraz mantıklı olun ve aklımızla dalga geçmeyin.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir