Medimagazin logo

Milletvekili Gürsel Erol maaşını tıp fakültesi öğrencilerine burs olarak verecek

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçimlerden önce verdiği, "Vekil olursam maaşımı Elazığlı tıp öğrencilerine burs olarak vereceğim" şeklindeki sözünü tuttu
Kaynak: Sözcü - Evren DEMİRDAŞ
Milletvekili Gürsel Erol maaşını tıp fakültesi öğrencilerine burs olarak verecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

CHP’li vekil, maaşının yarısını Elazığlı tıp öğrencilerinin hesaplarına dağıttığını duyurdu. Erol’un daha önce Tunceli milletvekili iken de maaşını 2 yıl boyunca ihtiyacı olan öğrencilere burs olarak dağıttığı öğrenildi.

Sözcü'de yer alan habere göre; CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim öncesinde verdiği, “Milletvekili maaşımın yarısını öğrencilere burs olarak dağıtacağım” sözünü yerine getirdi. Tunceli milletvekilliği döneminde de maaşını öğrencilere burs olarak dağıtan Erol'un, 2019-2020 eğitim öğretim yılında da maddi durumu yeterli olmayan tıp öğrencilerine verdiği bursları hesaplarına yatırdığını duyurdu.

“GENÇLER ÜLKEMİZİN ÖNCE GELEN GÜCÜDÜR”

Eğitimin önemine dikkat çeken Erol, “Okumak, öğrenmek ve eğitim gerçekten çok önemli. Seçim kampanyamda, seçilirsem maaşımın yarısını Elazığlı tıp öğrencilerine burs olarak verme sözü vermiştim. Daha önce de Tunceli'de milletvekili iken maaşımın tümünü öğrencilere burs olarak veriyordum. Elazığ'da da verdiğimiz sözü yerine getiriyorum ve bununla da gurur duyuyorum. Gençler, ülkemizin önden gelen gücüdür. Türkiye'nin gelişmesi ve ilerlemesi için eğitime ve öğrencilere destek vermeliyiz. Yeni eğitim- öğretim hayatında tüm öğrencilere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
 

tıp fakültesi
gürsel erol
Yorum (7)
Ulu
Yapılan yardımın söylenmemesi makbuldür.
9
Cevapla
aydin sinal
maasini talebeye burs olarak verecek...cok güzel...de,kendisi neyle gecinecek? ya mebuslugundan önce hekim olarak dünyaligini kazanmis,yada hanimi calisiyor,kazanci milletvekili maasi kadar...aklima bunlar geliyor not;anadoludan,dogudan milletvekili olanlarin maaslari secmenlerine yetmez,günlük 20-30 secmen heyeti,onlarin yemesi icmesi,diger masraflari,secim bölgesine gidince nisan,dügün takilari v.s ...maas gider,neredenmi bilirim? kendimden.
5
Cevapla
ömer hayyam
sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek...
3
Cevapla
Emre
Niye tıp öğrencisi onu anlamadım
0
Cevapla
Muammer Akça
Yorumlarda lam cim etmeyin, adam verecem demiş veriyor bırakın adamın hevesini kırmayın diğerleri onuda yapmıyor, eminim bursu alanlar Allah razı olsun diyordur bu ona yeter de artar bile. Nasıl geçineceğini soranlara; "siz sanıyormusunuzki milletvekillerinin yan gelirleri yok, bu onlara yeter de artar."
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir