Medimagazin logo

'Miss Turkey ödülü doktorun hakkı!'

Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin, estetik operasyon geçirmeden önceki hali ile günlerdir magazin gündeminden düşmüyor.
'Miss Turkey ödülü doktorun hakkı!'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel'in, "Miss Turkey Ödülü Doktorun Hakkı" başlıklı yazısı şöyle:
"Miss Turkey 2018'de birinci olan 19 yaşındaki Şevval Şahin'in estetik operasyon geçirmeden önceki hali, görenleri şaşırtmış.
Bence Şahin'in estetikli hali bile Türkiye güzeli olacak kadar güzel değil. Miss Turkey yarışması, uzun bir süredir estetik cerrahlar arasında düzenleniyor aslında. Hangi cerrah burun ameliyatını iyi yaparsa, o kazanıyor!

KABUL EDİLMESİN
Güzellik yarışmaları, sağlık sebebiyle yapılan estetik operasyonları kabul ediyor.
Birçok güzel de, burun ameliyatını sağlık gerekçesiyle yaptırdığını söylüyor.
Bence Miss Turkey'yi düzenleyenler; ya sağlık gerekçesiyle olsa dahi estetik operasyon geçirmiş hiçbir kızı aday olarak kabul etmemeli ya da bundan sonra birinci seçilen kız, eğer estetik operasyon geçirdiyse ödülü cerraha vermeli. Sonuçta yarışmaya katılan kızların fiziksel güzellikleri aşağı yukarı aynı. Hepsi boylu poslu, vücut oranları mükemmel ve aradaki farkı burun belirliyor. Estetik cerrahide en zor ameliyatlar da buruna yapılanlar.
Şevval'in eski haline baktığınızda, bir burun ameliyatının insanı nasıl değiştirdiğini görebilirsiniz. Bence yarışmanın asıl galibi, Şevval'in doktoru."

miss turkey
plastik cerrahi
şevval şahin
Yorum (4)
ahmet
Site isminin hakkını veriyor: Medi"magazin". Birazda "medi"den haberler olsa fena olmayacak.
17
Cevapla
Hasan Akdemir
Bana göre ameliyat öncesi ve sonrasında pek bir fark yok gibi, yani doktoru da ödülü bence hak etmiyor. Bayanın yüzüne bakınca nasıl ödül aldığına da hayret ediyorum, bu bayanı kriter alırsak bizim hastanedeki kızların yarısı kainat güzeli sayılır.
45
Cevapla
aydin sinal
tabip ahmet "at sahibine göre kisner derler".yazilan haberlere bir göz atin en fazla okunan haberler :magazin ,parasal haberler,maas,performans,uzmanlik dallari arasindaki kavgalar,sovenist hislere hitap eden haberler v.s. medimagazin yeterli ilmi haberleride yayinliyor ama okuyan yok,bu ilmi haberlere yaptigim yorumlar,ögrenmek icin sordugum sorulara tek bir cevap alamadim,ama kazanciniz türkiyede en üst düzeyde diye bir yorum yaptigim zaman aldigim yorumlar ,duydugum sözler okuyucu tam sayisi kadar. Mehmet Oz ün mitral kapagi haberine aciklama yapan iki degerli kalp cerrahi meslektasin aciklamalarini siz bos verin,Seda Sayin in ilmi tv programlarinda sahne alan degerli tip adamlarimizin "ebegümecinin faydalari"daha fazla ilgi topladigina bakin.
7
Cevapla
Özlem
Bu miss turkey güzeli seçilmişse , benim hamkım yenmiş olmuyormu benim 10 yıl üstüste miss turkey ve son 3 yıl kainat güzeli seçilmiş olmam lazım bu kişi kıstas alınırsa.. Benim madalyalarım nerede, şikayetçiyim..
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir