Medimagazin logo

Müge Anlı'nın programına çıkan Dr. Osman Büyükşen: Anne-babamın katilini bulun!

Anne-babası katledilen Dr. Osman Büyükşen, Müge Anlı ve Tatlı Sert ekibine başvurdu.
Müge Anlı'nın programına çıkan Dr. Osman Büyükşen: Anne-babamın katilini bulun!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı her yerde aranıyor.

Müge Anlı'nın programına katıldı

Anne babasının 3 senedir çözülemeyen cinayetin failinin bulunmasını isteyen Dr. Osman Büyükşen, katıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan Müge Anlı, Dr. Osman Büyükşen 'e destek oldu.

 

 


Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndenden 2012 yılında mezun olan Dr. Osman Büyükşen, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.


 

 

Twitter'dan Dr.Osman Büyükşen'e büyük destek geldi:

“Ben siyasetçi olsam, milletvekili olsam bu durumda olmazdım, bütün kapılar bana açılırdı.” Dr. Osman Büyükşen ülkeyi resmen özetledi, yazıklar olsun.


Koskoca doktor adam kaç milyon izlenen programda çaresizlikten avaz avaz bağrıyo, sinir krizleri geçiriyo, ağlıyo, mesleğini bırakmak istiyo. Tek istediği annesinin babasının katillerini bulmak ya yazık günah değil mi bu adama !!! #mügeanlı #büyükşenkatilleriyakalansın


Dr. Osman: “Müge Anlı’ya nasıl insanlar çıkıyor diyordum, 6 ay sonra ben çıktım. Büyük konuşmayın.”

 

 

dr. osman buyuksen
muge anli
program
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir