Medimagazin logo

Mustafa Sandal olay klibi ile ilgili açıklama yaptı: 'Özür dileriz. O kareleri çıkartıyoruz'

Mustafa Sandal olay klibi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Mustafa Sandal olay klibi ile ilgili açıklama yaptı: 'Özür dileriz. O kareleri çıkartıyoruz'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN-Mustafa Sandal son klip çalışması ile ilgili hemşirelerden tepki almıştı. Klipte yer alan hemşirenin 'seks objesi' gibi kullanılmasından rahatsız olan hemşirelerin rahatsızlıklarını Medimagazin duyurmuştu. 

Olayla ilgili Sağlık Bakanlığı da RTÜK'e ihbar da bulunmuştu. 

Bir açıklama da Mustafa Sandal'dan geldi. Mustafa Sandal Twitter hesabından yaptığı paylaşıma "Kutsal bir meslek icra eden hemşire kardeşlerimizi bilmeden, istemeden kırdıysak özür dileriz.RTÜK'ün incelemesini beklemeden kendi vicdan süzgeçimizden geçirerek ekipçe gözden kaçırdığımız durumu düzeltmek adına Reset'in klibinin TV versiyonundan o kareleri çıkarma kararı aldık" notunu düştü.

Mustafa Sandal'ın o paylaşımı: 

hemşire
mustafa sandal
rtük
Yorum (8)
Hasan Akdemir
Hâlen olayın özüne inilememiş. Klibinde kutsal meslek icra ediyor diye oynatmaktan hicab duyduğu hemşireler yerine; basketbol takım yıldızlarını, THY hosteslerini, ya da fındık toplayan Karadeniz kadınlarını mı koyacak ? Adamda ses ve şarkı sözü olmayınca bari görüntüyle kurtaralım olayı gerçekleşiyor. Şimdi transa geçip düşünüyorum: Edip Akbayram, Uğur Işılak, Zülfü Livaneli, Ahmet Kaya, Osman Öztunç, Emel Sayın, Sezen Aksu, Zuhal Olcay, Selda Bağcan, Cem Karaca neden böyle bir klip yapmaya ihtiyaç duymamış ve ondan bundan özrü kabahatinden büyük beyanlarda bulunmamış ?
39
Cevapla
Selahattin
Hasan Aldemir beyin yorumuna katılıyorum. Orada hangi meslek gurubu olursa olsun onuru zedelenir. Sanatcilik cinsel objelikte bulmaya çalışan kisiler oldukça orada hemsire olmaz hostes olur. Aşçı olur her meslek gurubunolabilir. Çünkü bu kisilerin sanatla alakası yok. Şarkı yaptim sanıyorlar.
1
Cevapla
turka ziza
Hasan Akdemir (Nöroloji Uzmanı)na cevaben: Sizin beğenmeniz veya beğenmemeniz sanatçı sayılmak için kriter sayılmasa gerek. İnsanın fikri ne ise zikri o olurmuş. Fütürist çekilen klibe siz anladığınız gözle bakmışsınız. Nedense terzi kendi söküğünü dikemezmiş Ata sözünü getirdi mesleğiniz aklıma...
0
Cevapla
X Y
Mustafa SANDAL kim(!)
0
Cevapla
Ne farkeder
Aslında rahatsız olan, uzerine alınan falan da yok. Maksat sayın hemaireler bak auzi nasıl da savunuyoruz dedirtmek. Aynı hassasiyeti fiili calisma alanlarinda, sikayetlwrin degerlendirilmesinde gosterin. Cizgi filim, klip, sinema vb unsurlari aonra dusunuruz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir