Medimagazin logo

Nöroloji uzmanı 'usulsüz yeşil reçete' yazdığı gerekçesi ile gözaltına alındı

İzmir'de resmi nikah olmadan birlikte yaşadığı iş adamını, yeşil reçeteye tabi ilaçlarla uyuşturarak dolandırmaya çalıştığı iddia edilen kadın, annesi ve iki doktor gözaltına alındı. Zanlılardan kadın ile annesi tutuklandı
Kaynak: AA
Nöroloji uzmanı 'usulsüz yeşil reçete' yazdığı gerekçesi ile gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, iş adamı A.D. (67), polise başvurarak, dini nikahla birlikte yaşadığı A.C.A. (39) ve annesi T.A'nın (59) kendisine ilaç vererek, mallarına el koymaya çalıştığını ileri sürdü. 

Başlatılan soruşturmada A.C.A. ile iş adamından genel vekaletname aldığı öne sürülen A.C.A'nın annesi T.A. yakalandı. 

Olayla ilgili A.C.A. ile anlaşarak iş adamına yeşil reçete ile dört ilaç yazdığı öne sürülen özel bir hastanede çalışan nörolog V.G. ile vekaletname çıkartılabilmesi için "akli dengesi yerindedir" raporu veren bir doktor da gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.C.A. ve annesi T.A. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, doktor zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

yeşil reçete
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Hemen her gün birileri gelip uyuyamayan, saldırganlaşan hasta akrabası için bizden hastayı görmeden ilaç yazmamızı istiyor. Geri çevirince de " Yani hastamız ölsün mü ? / Eee bu hastaya niye ilaç yazmıyorsunuz , siz doktor değilmisiniz ? / Görseniz ne olacak sanki , sakinleştirici verip göndermeyecek misiniz ? " gibi evlere şenlik söylemlere maruz kalıyoruz. Doğru bir şey yaparken hakarete uğramak, şikayetlere cevap yazmak bir yanda, milletin sesini kesmek için isteklerini yapıp mahkemelerde sürünmek bir yanda. İki ucu ıslak değneği elinizde tutunca, mutlaka size bir tarafı değecektir. Buradaki olayın aslı halen netliğe kavuşmadığı için yorumu kendi üzerimden yapıyorum.
35
Cevapla
ismail yk
Dr bey 2 ucu ıslak sözünü hafifleterek söylemiş..Orjinalini ben söylemim ayıpolur...Ama bizim tuttuğumuz deyneğin 2 ucu ıslak değil,resmen suya batmış diyelim bari..
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir